folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Whatsapp Mesaj İsteme

Whatsapp Mesaj İsteme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hocalarım whatsapp dan  3 günlük veri çekmem gerekiyor geçmiş tarihte bunu nasıl yapabilirim?  Konuştuğum kişinin mesajlarını Nasıl görebilirim? Yani geçmiş tarihte konuştuğum kişiyle olan mesajlarımı nasıl görebilirim? 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

İlgili anahtar kelimeyi arat müdür, üste atacaktır seni hemen

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı

İlgili anahtar kelimeyi arat müdür, üste atacaktır seni hemen

Anlamadım hocam 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Yedekleri. Ben almadıysam gitmiş demektir anladım teşekkürler 

Sohbet geçmişinizi sunucularımızda saklamıyoruz. Sohbet mesajları telefonunuza başarıyla ulaştıktan sonra, mesajlar sistemimizden kaldırılmaktadır.

http://www.whatsapp.com/faq/tr/general/21864047

Fakat, WhatsApp konuşma geçmişinizi sistemimizde saklamadığımızdan dolayı herhangi bir nedenden dolayı silinen veya kaybolan mesajlarınızı kurtarmanıza yardımcı olamıyoruz.

http://www.whatsapp.com/faq/tr/general/21197296

Resim ve müziklerimizi de SD Kartına yüklediği için de bunları servera atıyor diyemeyiz. Her şey açık. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Eğer başkasının yedeklerini açmaksa niyetin  biraz zor o iş karşı tarafın keyine sahip olacaksın ya da onun hattını alacaksın  . En son crypt8 i açabilirmisin bilmem

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@Kaptan Abi kendi mesajlarıma erişmek istiyorum ama herhangi bir yedek almadım.  Elimde db yok.  Geri getirmek imkansız gibi. Bişey 

Toplam Hit: 1003 Toplam Mesaj: 6
whatsapp