folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Whatsapp Metin Mesajları Yedekleme

Whatsapp Metin Mesajları Yedekleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Müritler merhabalar, basit görünen ama halledemediğim bi sorun bu,

Kullandığım android cihazdaki whatsapptan biriyle olan sohbetimi medya olmasına gerek olmadan sadece metin mesajlarının TAMAMINI dışarıya aktarmam gerekiyor, 

1-Benim bildiğim kadarıyla son 40bin satırlık konuşmayı dışarı aktarmaya izin veriyor whatsapp uygulamadaki kendi sunduğu dışarı aktarma yöntemi ile google driver yada başka bir yere

2-Dışarı aktarmam gereken bu sohbette ise yaklaşık 200bin küsür satırlık bir konuşma var, yedekleme yaparken (metin olarak dışarı aktarırken) sadece son 40binlik konuşmayı yedekliyor ondan öncesi tarihlerdeki konuşmaları dışarı aktarmıyor, hatta medya dahil edilirse çok büyük bölümü dahil edilmiyor bu sohbetin metin mesajları

Benim istediğim sadece metin mesajlarının İLK MESAJDAN SON MESAJA kadar dışarıya aktarmak,

Bunun için kullanılan yöntemlerden birisi çoğunuzun bildiği Whatsapp Wiewer ile crypt12 dosyasını pc ye kopyalayıp cihazdan elde edilen key dosyası ile açmak

Fakat key dosyasının android cihazdan çekilmesi için root yapılması gerek telefona onu yapacak durumda değilim, farklı bir yöntem ile key dosyasını çektim root yapmadan fakat o dosyaylada açmadı whatsapp wiewer ile crypt12 dosysasını

Yani demek istediğim aslında basit ama ben bulamadım, android cihazımdan bir sohbetin metin mesajlarının tamamını (200bin satırı aşan) pc ye nasıl aktarırım herangi bir metin işlemcisi ile açacak şekilde?

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek

Hocam verdiğim linki inceleyin ordaki anlatım size yardımcı olacaktır..

https://www.imyfone.com/whatsapp/how-to-export-more-than-40000-whatsapp-messages/

eXeLanS tarafından 04/Kas/20 20:10 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

hocam anlayabildiğim kadarıyla aklıma şöyle bişey geliyor; whatsapp'ın web sürümünden bilgisayarda açıp kopyalasan olmaz mı? chrome'de bile whatsapp web gibi bişey vardı galiba bunu açınca bi kod çıkarıyo bu kodu telefona okutuyon sonra bilgisayardan kullanıyon whatsapp'ı, burdan kolayca kopyalarsın gibi.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
Toplam Hit: 1205 Toplam Mesaj: 3
whatsapp backup yedekleme