Whatsapp Push Sorunu
-
cihaz iphone 4 iOS 5.0.1 yüklü.
bildirimlerde ve whatsapp ayarlarında herhangi bir sıkıntı yok. uygulama arka planda çalışıyorken bildirim geliyor fakat kapalıyken gelmiyor. nasıl halledebilirim?
-
mesaj mı gelmiyor geliyor da bildirmiyor mu ?
yoksa whatsappi açıp bekliyosun iki üç saniye sonra mı düşmeye başlıyor ? -
mesaj geliyor fakat bildirim gelmiyor bana. girince bağlantı için bekliyor 2-3 saniye sonra görebiliyorum.
-
whatsapp serverlarının bok yemesi olabilir, ben android üzerinde kullanıyorum bahsettiğin sorun ayda bi kere falan bana da oluyor. ama sende sürekli aynı hata varsa nedir bilemiyorum. kaldır baştan kur, bilemedim. iphone'u olan arkadaşlar da konuyu görsün yukarı taşıyalım.
-
silip baştan kurdum işe yaramadı.
-
3GS ioh 5.0.1 kullanıyorum, bildirimlerde bi sıkıntı var , mail vs. geliyor , ayarlarını yapmama rağmen facebook, twitter gibi yerlerden bana da bildirim gelmiyor sorun ne anlayabilmiş değilim açıkçası o yüzden bi up.
-
Bende Blackberry kullaniyorum benimde facebook bildirimlerinde sorun var her zaman gelmiyo bazen bi kac gun sonra geliyo bazende hic gelmiyo. Sanirim genel olarak alt yapilardan kaynaklaniyo. Son yillarda internet uygulamarinda patlama yasandi bu yuzdende ufak tefek sorunlar olabiliyo