Whatsapp Taki Konuşma Dökümanını Görmek
-
İstediğim kişinin whatsapp konuşmalarını görmek istiyorum herhangi bir yöntem varmıdır.?
-
her kişiolmaz ancak eger ios tabanlıysa ve icloud şifresini biliyosan mspy.com üzerinde üyelik alıp whatsaap sms vb.. gibi yazışmaları görebilirsin eger jb yapılmışsa cihaz her tuş basşını kaydettiginden herşeyi görürüsün .
KaptaN tarafından 04/Eyl/15 00:54 tarihinde düzenlenmiştir -
android telefon hiç bir bilgiye sahip değilim
-
up
-
up ayrıca ben şu ana kadar ki ve bundan sonraki konuşmalarıda görmek istiyorum.
-
telefonu eline alabiliyorsan web.whatsapp.com adresine gir bilgisayarından telefonu tanıt herşeyi anlık olarak takip et...
-
Kaptan bunu yazdı
her kişiolmaz ancak eger ios tabanlıysa ve icloud şifresini biliyosan mspy.com üzerinde üyelik alıp whatsaap sms vb.. gibi yazışmaları görebilirsin eger jb yapılmışsa cihaz her tuş basşını kaydettiginden herşeyi görürüsün .
Peki Telefona Birşey Yuklemek Gerek mi Ya icloud şifresi ile Nasil Olur yüklemek gerekmezse yedeklerdeki konuşmaları felan görebilirmiyiz güncel olması gerekmez iphone nin yedeklerini
-
ottomanmurat bunu yazdıKaptan bunu yazdı
Peki Telefona Birşey Yuklemek Gerek mi Ya icloud şifresi ile Nasil Olur yüklemek gerekmezse yedeklerdeki konuşmaları felan görebilirmiyiz güncel olması gerekmez iphone nin yedeklerini
hocam adamlar bu konuda aşmışlar i clouda baglanıp yedeklerde bulunan whatsapp konuşmalarını açabiliyorlar, tabiki elemanın senkronizasyonu açık tutması lazım .bi ara kullanmıştım 1 gün gecikmeli geliyordu veriler sabah 4 demi ne senkronizasyon yapıyor çünkü
-
cok sarj net yiyor diye kapatıyorum senkrazısyonu yedekte var icloud da whats app sohbeti ama onu nasil pc ye atar açariz varmı oyle bir formul.