folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Whatsapp Taki Konuşma Dökümanını Görmek

Whatsapp Taki Konuşma Dökümanını Görmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

İstediğim kişinin whatsapp konuşmalarını görmek istiyorum herhangi bir yöntem varmıdır.?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

her kişiolmaz  ancak eger   ios tabanlıysa  ve icloud şifresini biliyosan mspy.com üzerinde  üyelik alıp  whatsaap  sms  vb.. gibi yazışmaları görebilirsin eger  jb yapılmışsa  cihaz  her  tuş basşını kaydettiginden herşeyi görürüsün . 

KaptaN tarafından 04/Eyl/15 00:54 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

android telefon hiç bir bilgiye sahip değilim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

up

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

up ayrıca ben şu ana kadar ki ve bundan sonraki konuşmalarıda görmek istiyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

telefonu eline alabiliyorsan web.whatsapp.com adresine gir bilgisayarından telefonu tanıt herşeyi anlık olarak takip et...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek
    Kaptan bunu yazdı

her kişiolmaz  ancak eger   ios tabanlıysa  ve icloud şifresini biliyosan mspy.com üzerinde  üyelik alıp  whatsaap  sms  vb.. gibi yazışmaları görebilirsin eger  jb yapılmışsa  cihaz  her  tuş basşını kaydettiginden herşeyi görürüsün . 

Peki Telefona Birşey Yuklemek Gerek mi Ya icloud şifresi ile Nasil Olur yüklemek gerekmezse yedeklerdeki konuşmaları felan görebilirmiyiz güncel olması gerekmez iphone nin yedeklerini 

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ottomanmurat bunu yazdı
    Kaptan bunu yazdı

Peki Telefona Birşey Yuklemek Gerek mi Ya icloud şifresi ile Nasil Olur yüklemek gerekmezse yedeklerdeki konuşmaları felan görebilirmiyiz güncel olması gerekmez iphone nin yedeklerini 

hocam adamlar  bu konuda aşmışlar i clouda baglanıp yedeklerde bulunan whatsapp konuşmalarını açabiliyorlar, tabiki elemanın senkronizasyonu açık tutması lazım .bi ara kullanmıştım 1 gün gecikmeli geliyordu veriler  sabah 4 demi ne senkronizasyon yapıyor çünkü

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

cok sarj net yiyor diye kapatıyorum senkrazısyonu yedekte var icloud da whats app sohbeti ama onu nasil pc ye atar açariz varmı oyle bir formul.

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
Toplam Hit: 1461 Toplam Mesaj: 9
whatsapp