Whatsapp Web İn Kullanılıp Kullanılmadığını Anlamak ?
-
-
-
benım pc de açık değilki baskası kendı pc sinde acmıssa
-
Hannibal_King bunu yazdı
benım pc de açık değilki baskası kendı pc sinde acmıssa
karekod okutmadan açamaz
-
hocam karekodu okuttu dıyelım ve oturumu actı benım pc im değil ben bunu uzaktan nasıl kapatırım
-
whatsappa giriyorsun 3çizgiye basıp whatsapp web seçeneğine tıklıyorsun ve orda açık olan bilgisayarları gösteriyor.Altında da tüm bilgisayarlardan çık seçeneği mevcut
-
-
Hannibal_King bunu yazdı
hocam karekodu okuttu dıyelım ve oturumu actı benım pc im değil ben bunu uzaktan nasıl kapatırım
kare kodu okutması için senin telefonu alması lazım
neyse sen kendi pcinde tanımlıysa geçmişini siliyorsun sonra tekrar girip okutuyorsun
sana diyoki xx tarayıcısı xx bilgisayarında açık oturumların var tüm oturumlardan çık dersen onlardanda çıkmış olur
-
Hannibal_King bunu yazdı
Whatsapp a gir ayarlardan whatsapp webe bak karekod okuyucu çıkıyorsa karşına kimse kullanmıyor demektir. Kullanıyorsa orda çıkıyor zaten , çıkış yapabilirsin
-
enesshn18 bunu yazdı
whatsappa giriyorsun 3çizgiye basıp whatsapp web seçeneğine tıklıyorsun ve orda açık olan bilgisayarları gösteriyor.Altında da tüm bilgisayarlardan çık seçeneği mevcut
tamam hocam sımdı denedım dedıgın gibiymiş saol evt zaten kullanılıyorsa orda çıkıyormus whatsapp web dısında bir masaüstü programı yok değil mi
Hannibal_King tarafından 05/Ağu/15 14:25 tarihinde düzenlenmiştir