Whatsapp Web Kişi Listesini Alma [Javascript]
-
Whatsapp Web'e girip Yeni Sohbet (
)butonuna basıyorsunuz.
Yeni Sohbet penceresi açıldıktan sonra F12 yapıp Console ekranına geçiyorsunuz.
aşağıdaki linkteki kodu kopyalıp, yapıştırıp, enter diyorsunuz. Profil resmi olan kullanıcılar
olarak listeye ekleniyor ve bittiğinde size liste olarak json döndürüyor.
İstediğiniz şekilde modifiye edebilirsiniz.
ilk 4 satır ayar satırıdır.
var DELAY_TIME = 1000; // msvar _POPUP = 0; // pop-up açılıp içine json yazılsın mı?var _LOG = 1; // console ekranına json loglansın mı?var _DOWNLOAD = 1; // .json formatında dosya olarak indirilsin mi?Link : https://gist.github.com/sonerb/50682c7bff7dce7702a735c0af3c6cd7
-
Karşıdaki kişinin rehberinde kayıtlı değilsek nasıl alabiliriz.
-
eline sağlık hocam ama whatssap web bir süre sonra banlayabilir bilginize daha öce denemiştik
-
teşekkürler. viva free source!
-
@Martech onla ilgili bir şey denemedim fakat whatsapp kişilerim tarzında bir özelliğe sahip olduğuna göre güvenliğini almıştır. :)
@KaptaN yapılan tek işlem kişi listesini aşağıya kadar çekmek herhangi bir post/get işlemi yapılmıyor, ilkel bir şey aslında. Nasıl banlanır bilmiyorum, yaşamadım. :)
-
pSkpt bunu yazdı
@Martech onla ilgili bir şey denemedim fakat whatsapp kişilerim tarzında bir özelliğe sahip olduğuna göre güvenliğini almıştır. :)
@KaptaN yapılan tek işlem kişi listesini aşağıya kadar çekmek herhangi bir post/get işlemi yapılmıyor, ilkel bir şey aslında. Nasıl banlanır bilmiyorum, yaşamadım. :)
hocam o aşağı alırken lazy load denilen şeymi ne varya fotoları getiriyorya oradan sıkıntı çıkartıyor devamlı yapınca yapıyor @by_ted hatırlıyorsa detayları verir
-
KaptaN bunu yazdıpSkpt bunu yazdı
hocam o aşağı alırken lazy load denilen şeymi ne varya fotoları getiriyorya oradan sıkıntı çıkartıyor devamlı yapınca yapıyor @by_ted hatırlıyorsa detayları verir
Doğrudur, mümkün.
-
Teşekkürler hocam, güzel paylaşım olmuş. Emeğine sağlık.
-
1 defa yapsak banlanmayız herhalde :)
json iniyor ama boş :/
koray tarafından 23/May/20 23:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Uncaught ReferenceError: user_no is not defined
at <anonymous>:1:18 diyor ben de -
Üzerine biraz çalışılsa güzel bir WP backup aracı türetilebilir.