Whatsapp Yedek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

s.a bir müddettir başıma bela bir sorun var whatsap yedek oluşturup tekrar yüklemek istediğimde video resim belge geliyor ama sohbet geçmişi gelmiyor

bu işin ehli biri nasıl yapıldığını anlatabilirmi nette ki videoların alayı tırıvırı programla yapılıyorsa program kendi yedekleme sistemiyle yapılıyorsa ordan test edip izah edebilirmi

iş telefonunu yedekleyip istediğim an başka telefona yada aynı telefona geri almam gerekiyor , 

@mkyb hocam mevzuya dahil olmanızı rica ediyorum . şimdiden teşekürler.

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

hocam çok uğraştım zamanında  olmadı en sonunda ücretli bir program aldım onla yedek aldım geri yükledim  ama onu bile aktarırken bazı kayıplar yaşadım 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

a.s whatsapp sohbet geçmişini kendi yedeklemiyor muydu? belli bir zamanı vardı galiba o kadar süre olunca kendi yedekliyor. hatta benim telefonum sesli bile söylüyo. galiba o yedekleme zamanı wifi şart. 

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

yedeklediğini söylüyor atıyorum 15gb yedeği geri yükle diyorum başka tlfnda boyut aynı olmasına ragmen sohbet geçmişi gelmiyor sıkıntı çıkarıyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Up olsun

Kurtlar tasma takmaz....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    taekwondo bunu yazdı

yedeklediğini söylüyor atıyorum 15gb yedeği geri yükle diyorum başka tlfnda boyut aynı olmasına ragmen sohbet geçmişi gelmiyor sıkıntı çıkarıyor

15gb yedek ne hocam (: 

ben bugüne kadar defalarca telefonu formatladım yani fabrika çıkışına geri getirdim, ilk s3mini ile başladım üzerine birkaç defa telefonu değiştirdim ama whatsapp geçmişim hep aynıydı. bu muhabbeti telefon teknik destek işi yapan birine sor.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek
    taekwondo bunu yazdı

s.a bir müddettir başıma bela bir sorun var whatsap yedek oluşturup tekrar yüklemek istediğimde video resim belge geliyor ama sohbet geçmişi gelmiyor

bu işin ehli biri nasıl yapıldığını anlatabilirmi nette ki videoların alayı tırıvırı programla yapılıyorsa program kendi yedekleme sistemiyle yapılıyorsa ordan test edip izah edebilirmi

iş telefonunu yedekleyip istediğim an başka telefona yada aynı telefona geri almam gerekiyor , 

@mkyb hocam mevzuya dahil olmanızı rica ediyorum . şimdiden teşekürler.

Hocam yedeklme google drive üzerinde miydi? Yedekleme Whatsapp ın kendi yedeklemesi mi ya da senin manuel olarak kopyalama yaptığın yedek miydi (mesela samsung switch programı desteklemiyor)? En azından konu açılmışken biz de net şekilde öğrenelim

Hayırlısı...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dijitalxyz
    dijitalxyz's avatar
    Erkek

whatsapp ilk telefonla yeni telefonu aynı anda istiyor ve kendisi taşıyor yedeksiz canlı wifi üzerinden onu bir araştırın

https://faq.whatsapp.com/209942271778103/?cms_platform=iphone&helpref=platform_switcher&locale=tr_TR

dijitalxyz tarafından 15/Mar/25 20:16 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

malesef birtürlü diğer telefona atamadım tamamını yedekledim öylece beklemedeydi.

sonradan sohbet yedeği aldım gmaile gönderdim ordan pc ye indirdim herşey istedim gibi karşımda tek fark yeni telefonda değilde pc de , sorunu bu şekilde hallettim

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/whatsapp-sohbet-gecmisini-nasil-aktarabilirim/

Toplam Hit: 1317 Toplam Mesaj: 9
whatsap yedek alma geri yükleme