folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Whereısıt V3.90 (Tavsiye Ederim!!!)

Whereısıt V3.90 (Tavsiye Ederim!!!)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Program çok hoşuma gitti, bu tarz bi program arıyordum denk geldi.. Benim gibi dağınık ve kopya cdleri olan arkadaşlar için ideal :) hangi cd de ne var cdnin üstüne yazmaktansa bu programı kullanmak daha iyidir :)

Aradığınız dosya acaba hangi CD'nizde? WhereIsIt artık bu karışıklığa bir son vererek sabit sürücü ve CD'lerinizdeki dosyaların isimlerini saklayıp bir katalog oluşturuyor. Bu sayede aradığınız her dosyaya erişiminiz kolaylaşıyor.
    Bilgisayarınızda bulunan veya cd,ses cd'si,dvd,disket veya diğer depolama aygıtlarındaki dosyaların kısayollarını arşivleyerek bu cd,dvd ve benzeri aygıtlar bilgisayarınıza takılı değilken dahi içeriğini görüntüleyebileceğiniz bir program.http://rapid.somurgen.com/files/77323768/WhereIsIt_v3.90.rar

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    güzel bişiye benziyo :D ertan hocam sende cok canalıcı paylaşımlar yapıyon :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    Işe yarar valla benim çekmece çok karışık :| indirip denemek lazım,sağolasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tortuna
    Tortuna's avatar
    Erkek
    "Where is it" içinde bomba kodu diye nitelendirilen ve illegal kullanıcı adı ve şifre ile karşılaştığında tüm katalogları şifreleyen bi korumaya sahip. 2.60 öncesi sürüm çözümü dışında buna bi çözüm bilen var mı?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

indirmek lazım

eline sağlık  

Toplam Hit: 1096 Toplam Mesaj: 5