White Light Lazer İle Diş Beyazlatma
-
Bir dişin orjinal rengine dönme süresi ortalama 6 aydır.Yani 6 aylık düzenli bir diş fırçalama sonrası dişler ancak kendi rengine döner ve bu çok uzun bir süreç ayrıca 6 ay içinde diş macununa vereceğimiz parayıda hesaba katarsak bu adamlar bize hem zamandan hem paradan tasarruf öneriyor fakat site hiç güven verici gelmedi,jelin dozunu azaltın falan dmişler deneme yanılma yöntemiyle iş mi olur ? Kullanan,kullananı bilen,hakkında bilgi sahibi olanınız var mı ?
http://www.mucizelazer.com/ -
Sakin parani bosa harcama..Benim ev arkadasim aldi ebay dan aynisini hic bir ise yaramadi.Yalan..
O kadar kolay olsa bu is millet neden discilere yuzlerce dolar harcasin...
Edit:
Yok illa alip denicem dersen ebaydan al nerdeyse yari fiyatina..
-
Benim bir arkadaşım ve bir kuzenim bu jelli, lazerli yöntemle dişlerini gayet güzelleştirdiler, bembeyaz olmadı belki ama dişleri baya kötü durumdaydı, şu an benimkilerden iyiler. Yanlız onlar netten falan almadı, dişçi uyguladı tedaviyi.
-
Tahmin ettiğim kadarıyla diş beyazlatma işlemi keyfi bir iş olduğundan ssk ya tabi değildir.Bu işlem kaç seans sürüyor,fiyatı nedir bunun hakkında bilginiz var mı peki ?
-
ben mersindeyim. diş temizleme işlemi 30-40 lira civari birşey. kesinlikle tavsiye etmiyorum. temizleme işlemi dediginiz şey, dişleri sadece dış kısmından temizliyor. bi nevi dişi zımparalıyor. bu işlem yapıldıgında temizlenmiş gibi görünsede dişçi dişleri temizledikten sonra oluşan çizikler diş minesini zayıflatıyor ve dişin daha çabuk çürümesine, yeniden ve daha çabuk kirlenmesine sebeb oluyor. o yüzden dişçide temizletme.
zaten paragöz olmayan bir dişçiye yada diş teknisyenine sordugunuzda bu işlemi tavsiye etmez.
ille de denicem diyorsan White Light Lazer yerine flor oranı yüksek diş macunu al. bir de onunla dişlerini fırçala.
benim tavsiyem günde 2 defa diş fırçalayarak temizlenmesi.
-
Sadece jel için para verdiler, seansları ssk ödedi. Jel içinde yanlışım yoksa 1 kutusuna 250 tl ödediler, sanırım ne kadar jel kullanılacağı/kaç seans olacağı dişlerinin durumuna bağlı.
-
hacım gebzede dişçi bir tanıdığım var o dediğin zımbırtının fiyatına bakmadım fakat eleman diş temizleme işini 70 liraya hallederim dedi.
-
craft'ye pm at hacı. annesi diş hekimi. mutlak bişiler biliyordur :)