WHM Panelde Php Versiyon Yüksetlme Ve Terminal Nasıl Aktif Edilir
-
WHM panel yani reseller panelde php versiyon yüksetlme ve terminal (SSH) nasıl aktif edebilirim?
-
whm reseller ekranından bahsedilen yerlere ulaşamazsın. ssh'a ulaşman demek diğer komşuların verilerine de ulaşman demek.
-
-
sunucu tamamiyle sana ait değilse bunu sunucu sahibi ile görüşmen lazım hocam. Versiyon olarak kaça çıkmak istiyorsun ?
-
Ccaglayan bunu yazdı
sunucu tamamiyle sana ait değilse bunu sunucu sahibi ile görüşmen lazım hocam. Versiyon olarak kaça çıkmak istiyorsun ?
8.3 versiyonu yapmak isyiyorum 7.4 kalıyor
-
7.4 de kalması baya kötüymüş en azından 8.1 veya 8.2 olsaymış. Dediğim gibi reseller accountınız varsa hostingin yöneticisi ile görüşmeniz lazım reseller accountları yeni php sürümü maalesef indiremez.
-
serdo bunu yazdıCcaglayan bunu yazdı
8.3 versiyonu yapmak isyiyorum 7.4 kalıyor
Yapiyorum dedigin yerin bir ekran goruntusunu paylas, sen muhtelemen 8.3 yukluyorsun ama hangi domain 8.3 ile calissin onu atamiyorsun.
MultiPHP Manager menusu altinda user domain settings bolumu var, ordan domanini sec ve php surumu ata
Antikky tarafından 13/Ara/24 20:38 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam buyrun

-
@serdo müsait olduğunda pm sallasana bi beraber bakalım anydesk felan üstünden.