Whois Bilgilerinizi Kontrol Edin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Uzun süredir kullandığım bir hosting/domain firması bana whois id koruma hizmetini ücretsiz olarak sağlıyordu.

Zannedersem  Amerikadaki domain sağlayıcıları artık whois id korumasını ücretli hale getirmişler,

Bir kaç ay öncesine kadar gizli olan whois bilgilerim artık açıkca görünüyor.

Kullandığım hosting/domain firması da artık whois/id koruması için yıllık 8 TL istiyor.

Demem odur ki, sahibi olduğunuz domainlerinize bir whois çekin, adres - tel bilgileriniz açıkca görünüyor olabilir.

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hangi firmayı kullanıyorsun hocam ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

ben ihs kullanıyordum ihs dede var mı acaba? Hayır bu hizmet için ICANN yıllık 1 cent talep ediyor firmalardan 8 tl nedir la.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Cahilligimi mazur görün.  Whois bilgilerimi görseller ne olacak ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek
    necroshine bunu yazdı

abi herkes senin kadar temiz değil burda. :D

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek
    necroshine bunu yazdı

eskiden cwden bir lamer benim domaine whois cekip telefonumu bulmuş sonra hackledim huckladım kimliğini deşifre edicem falan filan ötüp durdu, allahtan adresi sonradan değiştirmiştim. o günden beri whois bilgilerimi aklıma geldikçe kontrol ederim nolur nolmaz hocam sonuçta adres / telefonun bir tık uzağında public oluyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    mavitutku bunu yazdı
    necroshine bunu yazdı

Whois korumayı devreye aldığında, history atılarak gözüküyor mu bi önceki felan?

Korumayı devreye aldığında da gözüküyosa geçmiş kayıtlar, o zaman whoisleri güncelleyip "Privacy" - "Gizli" falan yazın. :D

ne diyon?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    mavitutku bunu yazdı
    necroshine bunu yazdı

Whois korumayı devreye aldığında, history atılarak gözüküyor mu bi önceki felan?

Korumayı devreye aldığında da gözüküyosa geçmiş kayıtlar, o zaman whoisleri güncelleyip "Privacy" - "Gizli" falan yazın. :D

Bir çok kez geçmişten buldum

Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 1165 Toplam Mesaj: 8