Whois Bilgilerinizi Kontrol Edin
-
Uzun süredir kullandığım bir hosting/domain firması bana whois id koruma hizmetini ücretsiz olarak sağlıyordu.
Zannedersem Amerikadaki domain sağlayıcıları artık whois id korumasını ücretli hale getirmişler,
Bir kaç ay öncesine kadar gizli olan whois bilgilerim artık açıkca görünüyor.
Kullandığım hosting/domain firması da artık whois/id koruması için yıllık 8 TL istiyor.
Demem odur ki, sahibi olduğunuz domainlerinize bir whois çekin, adres - tel bilgileriniz açıkca görünüyor olabilir.
-
Hangi firmayı kullanıyorsun hocam ?
-
ben ihs kullanıyordum ihs dede var mı acaba? Hayır bu hizmet için ICANN yıllık 1 cent talep ediyor firmalardan 8 tl nedir la.
-
Cahilligimi mazur görün. Whois bilgilerimi görseller ne olacak ?
-
necroshine bunu yazdı
abi herkes senin kadar temiz değil burda. :D
-
necroshine bunu yazdı
eskiden cwden bir lamer benim domaine whois cekip telefonumu bulmuş sonra hackledim huckladım kimliğini deşifre edicem falan filan ötüp durdu, allahtan adresi sonradan değiştirmiştim. o günden beri whois bilgilerimi aklıma geldikçe kontrol ederim nolur nolmaz hocam sonuçta adres / telefonun bir tık uzağında public oluyor.
-
mavitutku bunu yazdınecroshine bunu yazdı
Whois korumayı devreye aldığında, history atılarak gözüküyor mu bi önceki felan?
Korumayı devreye aldığında da gözüküyosa geçmiş kayıtlar, o zaman whoisleri güncelleyip "Privacy" - "Gizli" falan yazın. :D
-
Daniel-Koo bunu yazdımavitutku bunu yazdınecroshine bunu yazdı
Whois korumayı devreye aldığında, history atılarak gözüküyor mu bi önceki felan?
Korumayı devreye aldığında da gözüküyosa geçmiş kayıtlar, o zaman whoisleri güncelleyip "Privacy" - "Gizli" falan yazın. :D
Bir çok kez geçmişten buldum