folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Widescreen Mi Almalıyım Normal LCD Mi?

Widescreen Mi Almalıyım Normal LCD Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    abiler 15" crt ekranımdan kurtulup bi 19" lcd ekran alcam. widescreen düşündüm ama widescreenler normal lcdlerden daha düşük fiyatta. bi dandikliği mi var ki? widescreen mi almalıyım yoksa normalden şaşmayam mı? teşekkürler şimdiden.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek
    bence widesceen al ilk başlarda gerip geliyo ama sonradan alışınca çok hoş film ler fln 16:9 da çekiliyo ben olsam 22'' wide sceen alırım yoluma bakarım tabi fiyatunsuru var o da sana kalmış ama widesceen gerçekten güzel
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

msj yazdım ama silindi :) tekrar yazıyorum

widescreenin oyun ve filmlerde açk ara üstünlüğü vardır. Bazı oyunlar widescreen destekli olarak da çıkmakta. Ama widescreen yeni bir teknoloji.Daha yaygınlaşmadı.Bence biraz daha yaygınlaşınca al.Çünkü widescreen ın çözünürlük sorunu olabilir.Geniş bir ekranda çözünürlüğü tam manasıyla randımana oturtturmuşsa ne ala.Tabi bunun testleri vardır.Yerinde olsam bilgisayar dergilerindeki testleri takip ederim ve özelliklerinin değerlerine bakarım! Ondan sonra karar veririm. Bana göre daha yeni bi teknoji olduğu için biraz eksikleri olur

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    22inc widescreen lcd monitör kullanıyorum, tavsiye ederim, yok yaygınlaşmadı yok şey etmedi bekle diyen arkadaşlara aldırmamanı tavsiye ediyorum.almışken en iyi ve en kalitelisini almalısın

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

:) stifler arkadaşım sanki ürünü sen piyasa çıkarıyormuşsun gibi yazmışsın

ben arkadaşn iyiliği için söyledim.Bu işlerin içinde olduğum için söyledim.Ayrıca en iyisine yetişemezsin.Bi hafta sonra daha iyisi çıkıp çıkmayacağı ne malum? O yüzden amatör kişilerin tespitleri ile değil de proesyonel kişilerin tespitlerini okumasını tavsiye ettim (bilgisayar dergilerindeki donanım testleri... )

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    widescreen iyidir, ucuz diye dandiğini alma samsung falan al randıman alırsın
    mesela magic tune programı var samsungda oturduğun yerden monitöre uzanmadan ayar çekebiliyosun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    widescreen gözü daha az yorar. insan gözü 16:9 ekrana daha kolay odaklanabiliyor. bence widescreen al.

ftw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

widescreen en az 19 inc..

ayrıca Asus VW serisini öneririm. Not: 330 cd parlaklık hepsinde yok

Toplam Hit: 903 Toplam Mesaj: 8