Wifi İle İlgili Ufak Bir Soru
-
Hocalar bende normal airties kablolu modem var ben bunun wirelles adaptör ve connectify programıyla dışarıya wifi açabiliyorum size sorum şu bu imkanları kullanarak CEbitte gördüm adamlar şifresi wifi ağı açmışlardı sen oradan bağlandıktan sonra hangi siteye girersen fşr o bağlantı ototmatik adamların istediği oyun sitesinin açıyordu böyle bir olayı ben kendi evemde yapmama mümküğn mü nasıl yapabilirim ?
not Birde telden paylaşılan wifi ile yapmak mümkün mü?
-
abi route policy tanımlayarak yapabilirsin. Yani bir nevi yönlendirme yapacaksın.
0.0.0.0 a giden tüm bağlantıları 1.1.1.1 (Oyun sitesinin adresi) route ederek deneyebilirsin bir. Mantıken olması lazım ama networkününde mına koyabilir :D
-
biraz daha açın hocalar anlatım kaynak vs varmı?
-
sanırım modem ayarlarını kurcalarsan biraz, yapabilirsin hoca, mesela wifi için sadece bitane mac adresi belirlersin (kendi bilgisayarını) sonra dışardan gelen diğer bağlantılar için de DNS adresi değişikliği fln ile yapabilrisin sanırım ama çok emin değilim..
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
sanırım modem ayarlarını kurcalarsan biraz, yapabilirsin hoca, mesela wifi için sadece bitane mac adresi belirlersin (kendi bilgisayarını) sonra dışardan gelen diğer bağlantılar için de DNS adresi değişikliği fln ile yapabilrisin sanırım ama çok emin değilim..
tamam da hocan dışarı wifi bağlantısı modem ile vermiyorum wirelles adaptör ile connectify programı ile veriyorum
-
Konu güncel
-
Kerio tarzinda programlari bi incele
-
modem uzerinden degil firewall uzerinden olur.
bu isi yapan modem varmi ?
ben rastlamadim
-
cisci modemde buna benzer bisey yapmistim. urlde mesela google.com haricini acma diyebiliyordum. modemin ayarlarindan bi kurcala. en azindan senin istedigin haricine girilmez. bir de anasayfaya onu koy daha iyi
-
ben kabloludan giriryorum mesela dağıttığım wifi dan girenler sadece dediğim yere girecek ya da basit yöntemle eski haline gelcek basit bir yöntemle yukarda belirttiğim hale gelecek