Wifi Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba uzun süredir çektiğim bi problemi bugün artık sabrımı taşırınca sizlere sormaya karar verdim. pek çok kere googleda aramama rağmen sorunu nasıl izah edeceğimi bilemediğim için bir sonuç alamadım. Sorunum browserla nette dolaşırken video izlerken vs vs işlevler sırasında bir anda internetim kesiliyor ama işin ilginç yanı o sırada kullandığım (skype, team speak) programlarla görüşmelerim kesilmiyor. Yani bir bakıma yeni bir internet aktivitesi yapmaya kaldığımda sonuç alamıyorum ama o ana kadar kullandığım internet aktiviteleri sürüyor. Evet sizce nedir bunun problemi.

Pek çok kez virüs taraması yaptırdım, format attın nafile. Kansere az kaldı bi görüş bildirin lütfen

http://yanduvar.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

Rootkitlerden meydana gelebilir.Öncelikle sistemini kontrol etmen gerekir.Özel mesaj gönderdim sana.

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek

Kanka bir kere bende de olmuştu internet bağlantım vardı fakat yeni bir siteye bağlanmaya çalıştığımda bağlantı kesildi hatası veriyordu format attım düzeldi :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek
    Inferius bunu yazdı

Kanka bir kere bende de olmuştu internet bağlantım vardı fakat yeni bir siteye bağlanmaya çalıştığımda bağlantı kesildi hatası veriyordu format attım düzeldi :)

Sen sadaka vermişsin tutmuş

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

internete 8000 portu üzerinden bağlanırsın.. msn gibi programlar başka portlar kullanır.. 8bin portunda bişiler olmuş ondan öyle.. malware tarat.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

internete 8000 portu üzerinden bağlanırsın.. msn gibi programlar başka portlar kullanır.. 8bin portunda bişiler olmuş ondan öyle.. malware tarat.

8000 değil hocam 80 o..

bu internet beni de fıtık ediyor arkadaş. youtube dan bi video bile izletmiyor doğru dürüst. 2 saniyede bir 10-15 saniye bekliyorum..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

skype ve net kullanan diğer programlar için modem arayüzünden yönlendirme yap. upload çıkışın zayıf gibi göründü gözüme. bandwith gibi düşün, yetersiz kalınca yoğun olanı kesiyor modem.

Errare Humanum Est
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

8000 değil hocam 80 o..

bu internet beni de fıtık ediyor arkadaş. youtube dan bi video bile izletmiyor doğru dürüst. 2 saniyede bir 10-15 saniye bekliyorum..

olsun bi şekilde ifade etmişim durumu  winamp yayını için açılan portla karıştırmışım :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Wifi Cihazin Nedir Laptopta Mi Wifi kartin bozulmuş oolabilir ufak paketlerde kopma olmayabilir zorlamıyordur skype de o durumdade camera açmayı dene bakalım gidecek mi eger giderse kart zorlanınca neti kesiyor atiyor yada isininca

başka bir wifi kart yada usb cihaz ile dene aynısı olursa windowsta pc de var demektir

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Konuya cok gec cevap yaziyorum kusura bakmayin amerikada oldugumdan hersey aksadi bilgisayarda istanbudla kaldi ama sizlere ayip olmasin diye cevap verme geregi duydum. Olay wifi karttan kaynaklaniyormus. Kablolu baglantida hic bir sorun almiyorum. herhangi bir kitede raslayamadik aramalarda. Sanirim internetten guzel bir yeni wifi kart almam gerekecek. Hepinize tesekkurler. Wifi kart onerisinde bulunacak varsa dinlerim tabi.

Toplam Hit: 1078 Toplam Mesaj: 10