Wifi Sorunu
-
Acer Aspire 5732Z notebookum var ama nete baglanmıyor baglantı oldugu halde, sorun su Microsoft sanal Wifi Miniport Bagdastırıcısında sorun var bi türlü cozemedim Yardımlarinizi bekliyorum
-
Rica ediyorum
-
Kablolu kablosuz hangisi ile bağlanamıosun? Kablosuz ise eğer şifreleme yöntemin wpa ise wep yapıp dene
-
hem kablolu hem kablosuz sorunu yasiyorum
Driverlarin hepsi güncel
-
bilgisayarıma sağ tıklayıp aygıt yöneticisine sağ tıkla ve aygıt yöneticisini aç, oradan aygıt kapalıysa aç veya sorunluysa sorun kodunu buraya yaz..
-
hocam hala aynı sorunları yaşıyorsan güncelden bir kaç sürüm öncekini yükle. Yazılımın tamamen sistemden kalktığına emin ol sora kuruluma geç.
ağ sorunları çok baş ağrıtabiliyor. en son yol ; format olmalı :F
-
hepsini yaptım sildim yeniden qüncelledim ama hala sorun var olmadi bi türlü
-
aygıt yöneticisinde (i) gibi bi hata gösteriosa ve sen driverı kaldırıp tekrardan temizden kuruosan ve aygıt yöneticisinde o hata hala yapıosa wireless cardın bozulmuştur.
kapağın hemen arkasında. sök 5 li vida panellini orda görüceksin.. çıkar bi daha tak..yuvası ram gibidir.kolay takarsın..şayet hala yapıosa card bozulmuştur. ister uygun yenisini alırsın ki tavsiye etmem..en güzeli sök onu 15 lira verip harici mini usb li wireless al...