Wifi Sorunu
-
Arkadaşlar hayırlı merhaba,
Evde 2 tablet,3 telefon ve bir tanede laptop var.
Ben laptop u ne zaman açsam internet kısa bir süreliğine gidiyor ve wifi kısmında Sınırlı erişim hatası alıyorum.2-3 dakika sonra tekrar düzeliyor.
Dikkat ettiğim bir diğer konu ise bağlantı olduğu zaman torrent ten falan dosya indirdiğimde arasıra bu sorun oluşuyor.
Problemin kaynağı nedir acaba.
Modem Airties Rt 204
Not:Bu ikinci modemim,diğer modemimde aynı markaydı ve aynı sıkıntıyı oda yapıyordu.
Vakit ayırıp yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
-
abi bende de rt-205 var. torrenti kullanınca bazen internet kısa süreli sınırlı oluyor sonra bekleyince düzeliyor.
genetık herhalde :))
-
Modem kaldıramıyordur hocam. Bunun tespitini pek yapabileceğimizi sanmıyorum. O model modemi 2 sene bizim öğrenci evindede kullandık. Bazen bizdede yapıyordu. Kronik bir sorun olabilir. Özellikle torrentte saçmaladığı çok oluyordu.
-
bende önceden rt-102 vardı sanırım.. torrent açtığımda ünlem vs olmuyordu fakat nete girmiyordu.. torrent çalışıyordu..
torrentti kapattığımda net gelmiyordu fakat ethernet kartını disabled enabled yapınca düzeliyordu.. o modem tırt
-
hattın internet hızını kaldırmıyor hocam, değerlerin tam sınırda muhtemelen, biraz yüklenince kopuyor. servis sağlayıcını ara, hat değerlerine baksın, olmadı bi kademe aşağı çeksin int hızını.
-
yunusdogan bunu yazdı
bende önceden rt-102 vardı sanırım.. torrent açtığımda ünlem vs olmuyordu fakat nete girmiyordu.. torrent çalışıyordu..
torrentti kapattığımda net gelmiyordu fakat ethernet kartını disabled enabled yapınca düzeliyordu.. o modem tırt
Aynen modem değişmesi gerekiyor.
Aynı sorunu bende yaşıyordum, Driver güncelle falan fişman işe yaramadı.
En sonunda Cisconun DS3 Fiber Optic Modem aldım rahatladım..
-
aynı modem aynı şekilde bende de yapıyordu sonra ilerletti durumu, durup dururken bağlantı kopup baya bir süre wireless açık olmasına rağmen gözükmüyordu listede. zaten ethernet portu da bozulunca yenisini almak zorunda kaldım.
-
Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar.Yeni modem almak şart oldu sanırım :)