Wifi Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Arkadaşlar hayırlı merhaba,

Evde 2 tablet,3 telefon ve bir tanede laptop var.

Ben laptop u ne zaman açsam internet kısa bir süreliğine gidiyor ve wifi kısmında Sınırlı erişim hatası alıyorum.2-3 dakika sonra tekrar düzeliyor.

Dikkat ettiğim bir diğer konu ise bağlantı olduğu zaman torrent ten falan dosya indirdiğimde arasıra bu sorun oluşuyor.

Problemin kaynağı nedir acaba.

Modem Airties Rt 204

Not:Bu ikinci modemim,diğer modemimde aynı markaydı ve aynı sıkıntıyı oda yapıyordu.

Vakit ayırıp yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

abi bende de rt-205 var.  torrenti kullanınca bazen  internet kısa süreli sınırlı oluyor sonra  bekleyince düzeliyor.

genetık herhalde :))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Modem kaldıramıyordur hocam. Bunun tespitini pek yapabileceğimizi sanmıyorum. O model modemi 2 sene bizim öğrenci evindede kullandık. Bazen bizdede yapıyordu. Kronik bir sorun olabilir. Özellikle torrentte saçmaladığı çok oluyordu.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

bende önceden rt-102 vardı sanırım.. torrent açtığımda ünlem vs olmuyordu fakat nete girmiyordu.. torrent çalışıyordu..

torrentti kapattığımda net gelmiyordu fakat ethernet kartını disabled enabled yapınca düzeliyordu.. o modem tırt

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

hattın internet hızını kaldırmıyor hocam, değerlerin tam sınırda muhtemelen, biraz yüklenince kopuyor. servis sağlayıcını ara, hat değerlerine baksın, olmadı bi kademe aşağı çeksin int hızını.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

bende önceden rt-102 vardı sanırım.. torrent açtığımda ünlem vs olmuyordu fakat nete girmiyordu.. torrent çalışıyordu..

torrentti kapattığımda net gelmiyordu fakat ethernet kartını disabled enabled yapınca düzeliyordu.. o modem tırt

Aynen modem değişmesi gerekiyor.

Aynı sorunu bende yaşıyordum, Driver güncelle falan fişman işe yaramadı.

En sonunda Cisconun DS3 Fiber Optic Modem aldım rahatladım..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herlocksholmes
    herlocksholmes's avatar
    Erkek

aynı modem aynı şekilde bende de yapıyordu sonra ilerletti durumu, durup dururken bağlantı kopup baya bir süre wireless açık olmasına rağmen gözükmüyordu listede. zaten ethernet portu da bozulunca yenisini almak zorunda kaldım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar.Yeni modem almak şart oldu sanırım :)

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
Toplam Hit: 704 Toplam Mesaj: 8