Wifi'yi 3G Gibi Göstermek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

arkadaşlar şimdi telefonumu wifiye bağlıyorum ancak bazı uygulamalar özellikle 3g hattı üzerinden işlem yapıyorlar bunu nasıl sağlıyorlar yada wifi yi telefona 3g gibi göstermek mümkünmüdür ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

hiç denk gelmedim takipteyim...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Konuyu biraz daha açman lazım. Sadece mobil şebeke üzerinden mi bağlanıyor? Wifi ile bağlıyken aynı uygulama internet erişimini engelliyor mu? Uygulamanın türü ne? (Mobil bankacılık vs.)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek

bildiğim kadarıyla bu uygulamalarda telefon numaramıza erişebiliyor uygulamalar, sağlaması yapılıyorsa wifi-3g farkını algılar sistem.

not: geçenlerde mobil bağlantıda facebook'da bir link'e tıkladım ve otomatikman beni videospor diye bir şeye üye yaptı, faturama hizmet bedeli olarak eklendi, turkcell'e baya sövdüm müşteri hizmetlerinden.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Noroot firewall kuruyosun istedigin program 3g istedigin wifi kullaniyor istemedigin internet olsa daha internete ulasamiyor ancak illa 3g isteyen bir programsa ona bisey diyemem

İmzalamazsam ne olcak?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

qoqo  evet sadece mobil veri üzerinden işlem yapılabiliyor wifi varken giriş yapılmıyor

Liquid hocam senin dedigin başka benim dediğim başka benim yazılım sadece 3g ile çalışıyor mobil veri olmadan çalışmıyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thanatos
    Thanatos's avatar
    Erkek

Benim de bir sorum var ya şimdi 3gden oynadıgım oyunları wifi ile oynayamıyorum instagramdan filan videoları açmıyor ne yapılabilir?

Toplam Hit: 768 Toplam Mesaj: 7