Wifi'yi 3G Gibi Göstermek
-
arkadaşlar şimdi telefonumu wifiye bağlıyorum ancak bazı uygulamalar özellikle 3g hattı üzerinden işlem yapıyorlar bunu nasıl sağlıyorlar yada wifi yi telefona 3g gibi göstermek mümkünmüdür ?
-
hiç denk gelmedim takipteyim...
-
Konuyu biraz daha açman lazım. Sadece mobil şebeke üzerinden mi bağlanıyor? Wifi ile bağlıyken aynı uygulama internet erişimini engelliyor mu? Uygulamanın türü ne? (Mobil bankacılık vs.)
-
bildiğim kadarıyla bu uygulamalarda telefon numaramıza erişebiliyor uygulamalar, sağlaması yapılıyorsa wifi-3g farkını algılar sistem.
not: geçenlerde mobil bağlantıda facebook'da bir link'e tıkladım ve otomatikman beni videospor diye bir şeye üye yaptı, faturama hizmet bedeli olarak eklendi, turkcell'e baya sövdüm müşteri hizmetlerinden.
-
Noroot firewall kuruyosun istedigin program 3g istedigin wifi kullaniyor istemedigin internet olsa daha internete ulasamiyor ancak illa 3g isteyen bir programsa ona bisey diyemem
-
-
Benim de bir sorum var ya şimdi 3gden oynadıgım oyunları wifi ile oynayamıyorum instagramdan filan videoları açmıyor ne yapılabilir?