Wikileaks : Bir Ordunun Katliamı (2010)
-
Yönetmen:US #$*! Army
Ülke:Amerika
Tür:Belgesel | Savaş
Süre:39 dakika
Dil:İngilizce
Görüntü:Siyah Beyaz
Ses Düzeni:Dolby Digital
TÜRKÇE ALT YAZI DOSYA İÇİNDEDİR.
http://hotfile.com/dl/89177661/7b75343/CollateralMurder.rar.html -
hadi ya ilk kez gördüm çok şaşırdım :|
-
bu konu hit yaparmı bana göre yapar :) teşekkürler hocam.
edit : izleyince fark ettim daha önceden paylaşılmıştı sadece alt yazı olayı yoktu wikileaks'in haberi değil bu .. Öyle yansıtılmış
-
bug goruntuleri yourubdan wikileaks oalyi olamdan once izlemistim....
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------
bug goruntuleri yourubdan wikileaks oalyi olamdan once izlemistim....
-----------------------------wikileask'ten önce izlediğine emin olabilirsin hocam forumda paylaşılmıştı.
-
bi yanım izle dio bi yanım yok dio :/ bu ara duygusalım ,)
-
Video'dan çıkaracağımız ders şu: Savaş alanında silahlı adamlarla gezmek insanı öldürdür. Olurda Irak'a falan giderseniz silahlı milislerden uzak durun.
-
Buda wikileaks ın dostlar son gümbürtü kopmadan öncede wiki amcalar arada yayınlıyordu bunuda onlar yayınlamıştı.
-
Balyoz99 bunu yazdı:
-----------------------------Video'dan çıkaracağımız ders şu: Savaş alanında silahlı adamlarla gezmek insanı öldürdür. Olurda Irak'a falan giderseniz silahlı milislerden uzak durun.
-----------------------------
Hocam bu goruntulerin asli anlaisldi. haberlerde de verilmisti. adamlarda silah milah yoktu. o bazuka zannettikleri sey fotografcinin Zoom icin kulandigi aparat cikti. -
ölümüne tayyeeepti şimdi değişti ölümüne julian assangeeeeeee :D:D gırgır bi yana da çelişkide kalıyo insan acaba ortaya gizli çıkmış gibi görünen bu belgeler birilerinin yada ABD nin kendi isteğiyle mi açıklanıyo acaba diye düşünüyo biraz insan.bence tek bi adamın yada bi gurubun altından kalkabileceği bişey değil gibi gözüküyo sanki...