Wildstar Free2play Oluyor
-
Dün dolanırken gördüm donanımhaberde. Wildstar free2play oluyor.
Oyun hakkında konuşacak olursam tanıtımlarından atmosferine herşey çok farklı yapılmış ve bence şu anda tekdüze tüm oyunlardan daha eğlenceli bir oyun.
Söylenen eksi yönlerine gelecek olursak oyun hardcore oyunculara hitap ediyordu ve dungeonlar çok çok zordu ayrıca optimizasyon sorunları vardı deniliyor genelde herkes bu sebepten oyunu bırakmış.
Ancak ncsoft açıklama yapmış ve bunları kolaylaştırıp daha casuale hitap edecek ve b2w olmayan bir oyun çıkaracaklarını söylemişler. Hatta şimdiden bu çalışmalara başlamışlar.
f2p versiyon şu anda closed betada ancak oyunun normalini g2k'dan 20 liraya alabilirsiniz. Önceden parayla oynayan oyunculara ek banka slotu vs gibi şeyler verilecek bence 20 liraya değer.
Oyunun devspeak video serilerini bile izlerseniz her açıdan farklı olduğuna kanaat getirirsiniz diye düşünüyorum.
Ben dün aldım sınavlar bitince bir engineer açıp başlayacağım. İngilizce kasarım hemde arada eğlenirim diye başlıyorum
https://www.youtube.com/watch?v=2dM21DxsVMc
Easx tarafından 15/Ağu/15 17:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Oyunun paralı olduğu zamanlarda biraz oynamıştım.
Kısaca wow killer diye çıkıp oyuncu olmadığından f2p modele geçen onlarca MMORPG'den biri.
-
oynayan varsa düşüncelerini yazabilir mi oyun hakkında
-
torpedo_XL bunu yazdı
Kısaca wow killer diye çıkıp oyuncu olmadığından f2p modele geçen onlarca MMORPG'den biri.
Hocam bu biraz şuna benzedi. İron mane başlayacaktım 1. filmin başını açtım ilk 15 dakikasında robot göremedim çok kötü filmdi
Evi taşıyım biraz zaman geçirirsem inceler yazarım.
-
-
Olsun hocam yinede oynamicaz :D
-
Easx bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
Hocam bu biraz şuna benzedi. İron mane başlayacaktım 1. filmin başını açtım ilk 15 dakikasında robot göremedim çok kötü filmdi
Evi taşıyım biraz zaman geçirirsem inceler yazarım.
Hocam öyle oyun hakkında fikrim olmayacak kadar oynamış olsam, oyunu incelememiş olsam öyle bir mesaj atmazdım.
Tabi herkesin zevkleri farklıdır ama widstar oyununun büyük reklamlar ve pr çalışmaları ile şişirilmiş bir balon olduğu açık. Aynı olay destiny için de yapıldı, bak bakalım şu anda ne kadar oynayanı var :)
https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/124813-new-player-is-this-game-dead/
https://www.reddit.com/r/WildStar/comments/39bug8/servers_dead_its_like_playing_solo/
Yıllardır mmorpg oynayan biriyim(uo zamanından beridir). Piyasadaki birçok popüler mmorpg oyununu oynadım. Hatta birçoğunun kapalı beta testerı olarak birsürü geribildirim yaptım. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum bir oyun aylık ücretten f2p modele geçiyorsa, ya firma batmıştır ya da oyuncusu artık o kadar azalmıştır ki oyunu canlandırmak için böyle bir harekete girişmişlerdir.
Çok nadir bazı mmorpgler bunun dışında kalıyor. Bunlar da genelde kore çıkışlı online oyunlar(cabal online, tera online ve ismini hatırlayamadığım böyle birsürü oyun). Kore de 1-2 yıl ücretli olarak koreli oyunculara hizmet verdikten sonra f2p modele geçp dünyaya açılıyorlar.