folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Wilson Haritası

Wilson Haritası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mercan
    mercan's avatar
    Erkek

Wilson%20Haritası

1913’ten 1921’e kadar iktidarda kalan ABD Başkanı Wilson daha çok 8 Ocak 1918’de ilan ettiği ‘14 Noktası’yla tanınır. 12. nokta, Osmanlı topraklarında Türk çoğunluğun yaşadığı bölgenin Türkler’e verilmesini istemiş, bu da Misak-ı Milli’mizin hukuki temelini oluşturmuştur. Ancak Başkan Wilson’un bir başka planı daha vardı. 21 Ocak 1918’de Paris Barış Konferansı’na giderken yanında bir program ve yanda gördüğünüz Türkiye’nin parçalanmasını öngören haritayı da götürmüştü. Giresun’dan başlayıp Sivas, Maraş, Adana, Mersin, Van, Kars ve Ağrı’yı da içine alan büyük Ermenistan haritasıydı bu. Bu harita tarihe, Wilson’ın Ermenistan’ı olarak geçti.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mercan
    mercan's avatar
    Erkek

hayali ermenistan haritası.biraz önce denk geldim paylaşmak istedim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ermeni lerden farklı kürdanistan bokunun isminide misak i milli sınırlarımızsa göstermiş pezevenk.

Atatürk bunları biliyordu ve ikisinede -hayır resti çekmiş. bugün yaşadığımız şu yıllarda ise 90 yıl sonra tekrar başa dönüldüğünün görüntülerini yaşıyoruz ve şahit oluyoruz hep birlikte. ermeni picleriyle görüşüyorlar arkalarında fransızlar amerikalılar gülüyorlar. k.ıraktaki kürtlerle görüşüyorlar arkasında amerikancılar gülüyorlar ve şuanki yöneticiler ekranların karşısına geçip millete masal anlatıyorlar. o günde zayıftı dedelerimizin gücü bugünde zayıfız.ama bir oldukmu 7 ceddin ecdadına gereken cevabı vermesini iyi biliriz.

bu wilsonun 100 yıllık planı zaten. yani bugünkü BOP projesi.

ab ab diye kıvıranlar bilmelidirki ab ülkemizi parçalamak isteyen dünkü haçlı ordusudur. linki izleyin.özetlemiş herşeyi.

http://www.videofaz.com/mirac-taha-hun-cilgin-turkler-bitmez-bizde-yasakli-klip.html

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

rizeyle artvinin orda lazistanmı yazıyo bana mı öyle geliyo :D

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

SilenC3 bunu yazdı:
    -----------------------------

rizeyle artvinin orda lazistanmı yazıyo bana mı öyle geliyo :D

-----------------------------

valla öyle yazıyo :D

Yapay zeka, zeka değildir.
Toplam Hit: 2818 Toplam Mesaj: 5