folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Wim Dosyaları Hakkında

Wim Dosyaları Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar ben wim uzantılı dosya oluşturup usb den xp yapmak istyorum

asıl derdim xp yi sanal makinede kurup istediğim programları ayarladıktan sonra usb den çalıştırmak ama gimagex ile aldığımda tek dosya geliyor boot dosyası alamıyorum onu oluşturamıyorum ve o oluşmadığı içinmi ne xp yi başlatamıyorum bana bu gimagex i tam olarak açıklayacak biri varmı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

tnctr.com 'daki modifiye işletim sistemi forumuna açarsan daha çok kaynak bulabilirsin kardeş.

xp'yi wim ile yapan bir eleman vardı orda.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

bluelife var orada yapıyor ama özel msj almıyor kapalı :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cyber
    Cyber's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

tnctr.com 'daki modifiye işletim sistemi forumuna açarsan daha çok kaynak bulabilirsin kardeş.

O eleman benim, Xp için ximage (Vistanın beta sürümlerinde kullanılan) sürümünü kullanman lazım. İmageX yada Gimagex(imagex'in gui versiyonu) bu işi yapamaz.

Ama çok karışık bir iş çok zaman harcarsın, bunun yerine USB flash diski XP kuracak şekilde düzenleyen toollar var.

MCSE,MCDST gokhan@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

dos versiyonunu göndersen veya bana usb yi hdd gibi windows kurma aracını verebilrsen çok makbule geçer

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    Cyber bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı

O eleman benim, Xp için ximage (Vistanın beta sürümlerinde kullanılan) sürümünü kullanman lazım. İmageX yada Gimagex(imagex'in gui versiyonu) bu işi yapamaz.

Ama çok karışık bir iş çok zaman harcarsın, bunun yerine USB flash diski XP kuracak şekilde düzenleyen toollar var.

Aranan eleman bulundu :D

Bu arada direk USB'den çalışan bir xp vardı. USB'yi kuruluyordu. içindeki bir dosyayı düzenliyorduk. USB'ye kurup ordan başlatınca canlı sistem mutlu mesut çalışıyor. ama çok yavaş oluyor.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

winpe yi biliyorum o çok düşük bir winxp benim istediğim full xp

Toplam Hit: 1034 Toplam Mesaj: 7