Win 10 Güncelleme Sonrası Açılmıyor
-
Arkadaşlar hastanede olduğum süreçte iş yerindeki bilgisayara güncelleme gelmiş fakat güncellem sonrası açılışta makina sürekli kendini "yeninen başlatılıyor deyip" yeniden başlatıyor .. Bi türlü windows ekranına geçmiyor..
Hariçten ( usb flash ) bir win 10 ( 64 bit ) ONARMA alet edevatı yok mu?
10pedti Den indireyim dedim 3 kere başarısız oldu..
-
win 10 iso indir rufush ile flasha kur format atıyor gibi başlattır başlangıç onarmayı dene bi.
-
Bilgisayardaki başka bir diskte veya bölümde eski sürüm bir windows varsa Windows 10 güncellemeden sonra yanlış işletim sistemini açmaya çalışabiliyor. Şayet sendeki durum da buysa, Bios (veya UEFI) ayarlarından Boot için birincil diskin doğru olduğundan emin ol. Dün arkadaşımın başına gelmişti, öyle hallettik.
Durum bu değilse, normalde Windows 10 açılamazsa kurtarma ekranı gelir, orada bir kaç seçenek olur, o ekran da mı gelmiyor?
-
Yok başka disk yok zaten laptop.. çeber dönüyor dönüyor yeniden başlatılıyor diyor.. 2 saaat bıraktım hep restart ediyor.. uefiye de baktım boot önceliği bir windows başlangıç bilmem neyisi bir de harddisk i gösteriyor .. ikisini de birnci boot olarak çağırdım değişmedi..
-
ltcelik bunu yazdı
Yok başka disk yok zaten laptop.. çeber dönüyor dönüyor yeniden başlatılıyor diyor.. 2 saaat bıraktım hep restart ediyor.. uefiye de baktım boot önceliği bir windows başlangıç bilmem neyisi bir de harddisk i gösteriyor .. ikisini de birnci boot olarak çağırdım değişmedi..
Usta saçma gelebilir ama, bu döngüdeyken, laptopsa pili çıkar sarj kablosunu çıkar, bir kaç saniye bekledikten sonra tekrar açmayı dene. Olmadı güç düğmesine basılı tutarak kapattıktan sonra tekrar açmayı dene.
-
Preview sürümleri için windows 10 kullanım kapatıldı hocam. Windows sürümün neydi hatırlıyor musun?
http://www.webtekno.com/microsoft-tan-windows-10-kullanicilarina-cok-onemli-uyari-h20937.html
-
Hardisiki eve getirip evdeki bilgsayara usb kutu ile bağladım sistem partişını raw gözüküyor.. D sağlam.. fakat masa üstünde ve c de önemli dosyalarım vardı :(