folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Win 2003 Mail Serveri Kurmak (Yardım İsteği)

Win 2003 Mail Serveri Kurmak (Yardım İsteği)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek

Selamın Aleyküm müridler,

Bizim bir win 2003 server var önceden sade oyun serverleri çalışıyordu geçen ay domainimi bu servere tranfer ettim.

Serverde php + mysql + apache çalışıyor klanın sitesi için. Eski hosting firmasında domain uzantılı mailim vardı transferden sonra çalışmıyor daha araştırdım mail server kurmam gerektiğini buldum. mail serveri kurma çabalarım  sonuçsuz kaldı hep. Kuruyorum güyam ama mesela thunderbird ile mail alma ve gönderme işi çalışmıyor. Yardımlarınızı rica ediyorum.

instagram.com/macrlz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek

Müridler bir el atın be, 1 ay oldu konuyu açalı nerdeyse kimse ilgilenmemiş ya.

Nasıl kurarız win 2003 servere mail serveri ? mail adresimi kullanamıyorum yahu :)

instagram.com/macrlz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam görmemişim valla muhtemelen gözden kacmış...

Mail server için birkac şeye ihtiyacın olacak, en temiz ve kolayını yapayım diyorsan, program ekle kaldırdan mail serverı kurabilirsin bilgisayarım sağ tuş yönete mail server gelir oradan pop3 mailini kullanabilirsin...

Ben daha kompilke olsun milletede mail dağıtayım diğer domainleride maili olsun hemde paneli fln güzel olsun diyorsan merak mail serverın 8.x versiyonunun cracklisi var warez sitelerinde onu kullanabilirsin, bi acığı var dikkat et onun için...

yada free mail serverlardan kullanbabilirsin googleda küçük bir arştırma ile...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 724 Toplam Mesaj: 3