Win 7 Ağ Sorunu
-
Arkadaşlar bıraz arattım ama bulamadım sıkıntım surada. Aynı bilgisayarda hem xp hem win 7 var xp de agdakı bılgısayarları vs.leri gorurken wın 7 de internete gire bilmeme ragmen ne agdakı bılgısayarları gorebılıyorum nede onlar benı gorebılıyor. guvenlık duvarını falan kapttım gene yemedı varmı su wın 7 den anlayan
-
2 xp birbirini görüyor 2 win7 de birbirini görüyor ancak biri xp biri win7 olunca görmesine rağmen sorun çıkıyor
1 hafta önce ne denediysek yapamadık bağlayamadık birbine , artık ihtiyaç kalmadı ama bi söliyeyim dedim
-
valla soyle hocam soylemeseydın heralde baya bır cebellesecekdım yanı adamlar dıyorkı ya seve seve ya s.s. xp den vaz gececeksınız dogrumu? butun bılgısayarlarıda 7 ye gecıremıyecegıme gore xp ye devam sanırım
-
Hoca tam hatırlamıyorum nerden girildiğini ama olay şifrelem tekniği ile alakalı.
Win 7 de ağ kurarken bir seçenek var şifrelemeyi 128 bit mi yoksa 40-50 bit mi yapalalım gibisinden, zaten o dediğim ayarda yazıyor eğer 128 bit şifreleme yaparsan eski sistemler seni görmez sende onları diye.
Keşke hatırlasam tam nereden girildiğini ama hatırlamıyorum.....
Kurcala ağ ayarlarını mutlaka bulursun.
Kolay gelsin...