Win 7 Ağ Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bıraz arattım ama bulamadım sıkıntım surada. Aynı bilgisayarda hem xp hem win 7 var xp de agdakı bılgısayarları vs.leri gorurken wın 7 de internete gire bilmeme ragmen ne agdakı bılgısayarları gorebılıyorum nede onlar benı gorebılıyor. guvenlık duvarını falan kapttım gene yemedı varmı su wın 7 den anlayan

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

2 xp birbirini görüyor   2 win7 de birbirini görüyor  ancak biri xp biri win7 olunca görmesine rağmen sorun çıkıyor

1 hafta önce ne denediysek yapamadık bağlayamadık birbine , artık ihtiyaç kalmadı ama bi söliyeyim dedim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

valla soyle hocam soylemeseydın heralde baya bır cebellesecekdım yanı adamlar dıyorkı ya seve seve ya s.s. xp den vaz gececeksınız dogrumu? butun bılgısayarlarıda 7 ye gecıremıyecegıme gore xp ye devam sanırım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Hoca tam hatırlamıyorum nerden girildiğini ama olay şifrelem tekniği ile alakalı.

Win 7 de ağ kurarken bir seçenek var şifrelemeyi 128 bit mi yoksa 40-50 bit mi yapalalım gibisinden, zaten o dediğim ayarda yazıyor eğer 128 bit şifreleme yaparsan eski sistemler seni görmez sende onları diye. 

Keşke hatırlasam tam nereden girildiğini ama hatırlamıyorum.....

Kurcala ağ ayarlarını mutlaka bulursun.

Kolay gelsin... 

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
Toplam Hit: 919 Toplam Mesaj: 4