Win 7 Den XP Ye Klasör Paylaşımı ?
-
hacılar cafede ana bilgisayara win 7 kurdum diğer makinalar xp hersey çok iyi handy cafe sorunsuz çalışıyo fakat şöyle bi durum varki ana bilgisayardan bazı klasörleri paylaşmam gerekiyor denediğimde bir parola falan verdi diğer makinalarında win 7 olması gerekiyor tarzı yazılar yazıyor klasörleri bu şekilde paylaşma imkanı var mı..?
-
ağ paylaşım merkezi
gelişmiş paylaşım ayarları
en alt paralı korumalı paylaşım...
ve dosya paylaşımınıda aç :P
w7 için
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
ağ paylaşım merkezi
w7 için
-----------------------------dediğini yaptım hocam şimdi diğer makineden deneyemedim müşteri var :)
yalnız olursa bu defada müşteriden şifre istemesin her defasında :)
Olmadı hoca ana bilgisayarı görmüyor diğer makinalar...
-
aLcoLiq bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
ağ paylaşım merkezi
w7 için
-----------------------------dediğini yaptım hocam şimdi diğer makineden deneyemedim müşteri var :)
yalnız olursa bu defada müşteriden şifre istemesin her defasında :)
-----------------------------istedikçe aynısnı yapar 1 kereye mahsus yapar kullanır ayarlar ı değiştirmedikçe istemez.. ayrıca vistadan dosya çekerken kablolu ağdan exe leri alamıyorum kalıyor bazıları onları nasıl alırız ayrıca bendede aynı dosyalar silinmiyor sende buna yardım et :D
-
halledilebilecek bi sorun mu bilmiyorum görmeyen müridlerde görsün yardımcı olabilecek çıkabilir..
-
Windows 7'ninki kadar salak bir dosya paylaşım sistemi görmedim. Paylaşım vermek büyük sıkıntı verdikten sonra görmesi ayrı bir sıkıntı. Paylaşım veriyorum diğer bilgisayarlar görmüyor. Paylaşım verdiğim bilgisayarda ağ bağlantılarını falan açıyorum hiçbirşey yapmadan kapatıyorum diğerleri görmeye başlıyor. O bilgisayardan başka bir bilgisayardaki paylaşıma giriyorum kullanıcı adı parolayı anımsa diyorum salak her defasında yine soruyor. Milleti ısrarla xp kullanmaya mecbur bırakıyorlar. Photoshop'un linux sürümü çıksa hiç düşünmeden dükkandaki tüm bilgisayarları linux yaparım.
-
DarkSkull bunu yazdı:
Windows 7'ninki kadar salak bir dosya paylaşım sistemi görmedim. Paylaşım vermek büyük sıkıntı verdikten sonra görmesi ayrı bir sıkıntı. Paylaşım veriyorum diğer bilgisayarlar görmüyor. Paylaşım verdiğim bilgisayarda ağ bağlantılarını falan açıyorum hiçbirşey yapmadan kapatıyorum diğerleri görmeye başlıyor. O bilgisayardan başka bir bilgisayardaki paylaşıma giriyorum kullanıcı adı parolayı anımsa diyorum salak her defasında yine soruyor. Milleti ısrarla xp kullanmaya mecbur bırakıyorlar. Photoshop'un linux sürümü çıksa hiç düşünmeden dükkandaki tüm bilgisayarları linux yaparım.
-----------------------------söyle bi durumda var hocam ana makineden diğer bilgisayarları görebiliyorum, ama diğer bilgisayrlar ana pc ye görmüyor..