Win 7 Klavye Manyadı
-
Arkadaşlar son zamanlar benim pc de manyamalar başladı... msn de yazışırken bir an pc donuyo ve sonra en son yazdıkalrımı tersten yazma sacmalıgını gosteriyor. virus olabileceği ihtimali üzerindeyim ama daha bu konuda birsey bulamadım? bilgisayarı formatladım sorun kaktı. ama aynı sorun başka arkdaşımın pc Sindede baş gosterdi onun da sadece işletim sistemini formatladık ama hdd nin diğer bolumlerine dokunmadık. kısa süreliğine sorun cıkmadı ama şuan yine aynı sorunla boğusuyor. sanırım diğer hdd partlarında o virus halen gizli cuku bende aynı hatayı vermedi ben herseyi ucurmustum. bu konuda bir bilginiz varsa ve cozumde varsa yazabilirseniz sevinirim...
-
Arkadaşlar kimsede buna cvp yokmu kimsenin bilgisi yokmu bu konuda?
-
CANN1 bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar kimsede buna cvp yokmu kimsenin bilgisi yokmu bu konuda?
-----------------------------Ccleaner programı ile komple işaretli sağlam bir temizlik ve avast antivirüs oldukça başarılı..
Saygılar..
-
hdd'de problem olmasın hocam bad sector ? Olmadı virüs kaynaklı olabilir Combofix kullan sistemi bi kontrol et güncel bir antiyle tarattır ..
olmadı en temizi :) Format at kasper türü bişi kur derinlemesine tarat sistemi
HDD virüsü yediysen ki başıma geldi aynı problemler. Uğraş dur istediğin kadar formatla bela bela başa .. :F
-
Amd-x bunu yazdı:
hdd'de problem olmasın hocam bad sector ? Olmadı virüs kaynaklı olabilir Combofix kullan sistemi bi kontrol et güncel bir antiyle tarattır ..
HDD virüsü yediysen ki başıma geldi aynı problemler. Uğraş dur istediğin kadar formatla bela bela başa .. :F
-----------------------------HDD virüsünü ben çok güzel sildim :):) Linux yükleyerek hdd'nin ufak bir bölümüne geri kalan bölümdeki tüm dosyaları sildim ve HDD virüsü mirüsü kalmadı :W:W
-
beykozlu57 bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------HDD virüsünü ben çok güzel sildim :):) Linux yükleyerek hdd'nin ufak bir bölümüne geri kalan bölümdeki tüm dosyaları sildim ve HDD virüsü mirüsü kalmadı :W:W
-----------------------------:) hdd' gümledikten sora linux işe yaramıyor hem imzama dikkat et ! .. :D
-
Amd-x bunu yazdı:
beykozlu57 bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------:) hdd' gümledikten sora linux işe yaramıyor hem imzama dikkat et ! .. :D
-----------------------------HDD'yi gümleme derecesinden önce hallediceksin :D
-
win 7 ile ilgili konu varken acmıyım dedim bu win 7 de driverları otomatik kurup kurmadığını nasıl anlıyoruz bide bn key falan girmedim bnden de key mey istemedi bu win 7 ultimatelerde key i kabul edip etmediğini nerden anlıyoruz.
-
warlife bunu yazdı:
win 7 ile ilgili konu varken acmıyım dedim bu win 7 de driverları otomatik kurup kurmadığını nasıl anlıyoruz bide bn key falan girmedim bnden de key mey istemedi bu win 7 ultimatelerde key i kabul edip etmediğini nerden anlıyoruz.
-----------------------------1 - driverlarının yüklenip yüklenmediğini aygıt yöneticisinden donanımlarının tanınmış olmasından anlayabilirsin..
2- Orjinal olup olmadığını Bilgisayarım --> Sağ Click --> Özellikler'den bakabilirsin en altta yazar orjinal olup olmadığı.
Eğer orjinal değil yazıyorsa pm ile ulaş bana..
-
eh windows is activated yazmış uğraştırmıcak sanırım :)
-
warlife bunu yazdı:
eh windows is activated yazmış uğraştırmıcak sanırım :)
-----------------------------:) No problem