Win 7 Loader
-
hocalar geçen win7 kurdum, epey uğraşmama rağmen crackleyemedim. sonra cracki tam attım diyodumm..... taa ki ; restart attıktan sonra "bootmgr" bulunamıyor diye yazdığının canlı halini görene kadar :S
bunu nasıl düzeltirim? şimdi ubuntu cd üzerinden girdim, yardımınızı bekliyorum.. -
Loader ile etkinleştiremiyenleri anlamıyorum.Kesin bir yerde yanlış birşey yapmışsındır hocam.Birde win 7'nin hangi sürümünü kullanıyorsun ?
-
diyorum ya hocam, bi yerde yanlış yaptığımdan dolayı açılmıyo. 7600 build var bende. bunu nasıl tedavi ederim? hiç açılmıyo win7
-
affınıza sığınıyorum; konuyu upluyorum..
-
Hocam bootmgr acmıyorsa muhtemelen f8lede acamayacaksın...
zira f8 ile açarsan sistem geri yükleme yaparak sorunu çözebilirdin...
Windows 7 cdsini acarak recovery yapmayı deneyebilirsin...
nette windows 7 fixboot ve fixmbr diye aratırsan nası güncelleyebileceğini bulabilirsin,
bulunca burayada yazıver :)
Birde loaderı değiştirebilirsin...
-
hocam çalışan loader'in linkini veriyim bundada aynı sorun çıkarsa rene'nin dediğini deneyebilirsin
-
ilginiz için saolun fakat, win7 dvd si ile girdim, windowsun açılışında sorun görmedi, yani kurtaramadı.
loader-ı nası değişcem? -
sorunu çözdüm format attım :|
-
Doğru yolu bulmuşşsun hocam...
-
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------
sorunu çözdüm format attım :|
-----------------------------aynı olay dün bana da oldu benimki ubuntu kurduğum için bozuldu. ben de format atmak zorunda kaldım. bi daha da ubuntuya bulaşmayı düşünmüyorum. her seferinde ayrı bi sıkıntı yaratıyor.