Win 7 Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Arkadaşlar win 7 kurdum dun Alt Tab yaparken diğer pencereye gecerken Mınık ekran acılıyo hangı işlemi yaptını goruyosun az oncede o ozellık kayboldu bide başlatın yanındakı sımgelere mouseyı getirdiginde hangi işlemler varsa onlarınde ekran goruntusunu mınık ekranda acıyodu oda yok ? Yardımlarınızı beklıyorum

Yol Güzeldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

temanı değiştirmiş olabilirsin

hazır konusu varken bende sorim bişiler :D

1. windows 7 ultimate yeni kurdum vistadan bile ağır açılıo :D açılış kapanış hızında hiç bi fark yok bu neden olabilir

2. msn kitledigimde hala alt tarafta simgesi duruo gitmio bunu nasıl çözebilirim :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

The_FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

temanı değiştirmiş olabilirsin

hazır konusu varken bende sorim bişiler :D

1. windows 7 ultimate yeni kurdum vistadan bile ağır açılıo :D açılış kapanış hızında hiç bi fark yok bu neden olabilir

2. msn kitledigimde hala alt tarafta simgesi duruo gitmio bunu nasıl çözebilirim :D

-----------------------------

1- windows 7'yi %25 daha hızlı açmak ile ilgili bir döküman olucak nette onu araştır bi dostum belki işine yarar.

2-msn.exe dosyasına sağ tıkla özellikler e gir ordan uyumluluk kısmından windows vista'yı seç sorunun düzelir.

higher kardeş senin anlattığını tam açık anlayamadım kusra bakma.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 1338 Toplam Mesaj: 3