folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Win 7 Ve Xp Sorunum?

Win 7 Ve Xp Sorunum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkadaşalr ben xp den sonra kısa bir dönem vista kullandım sonra tekrar xp ye döndüm ve inatlada geçmedim win 7 ye.

şimdi pc ye 4000 ram takılıcak adam dediki pc xp iken 3000den fazlasını görmez sen win 7 64 bit kurucaksın.

şimdi bunu bir şekilde xpde halledemezmiyiz yada win 7 nin kurulmasını gerektiricek cidden bir sebeb varmı.

ben şu an topladığım pc ile bir an önce callof black ops ve gta4 ü oynamak istiyorum:)  onun haricinde rutin nette takılan biriym

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

Adam Sana Yanlış Söylemiş WinXP64bit kurarsan sorun çözülür :)

Hatasız Kod Olmaz... :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

sezeruludag bunu yazdı:
    -----------------------------

Adam Sana Yanlış Söylemiş WinXP64bit kurarsan sorun çözülür :)

-----------------------------

ow yeahh:)

sevindim ama sanırım win64 heryerde olmuyor? 

bizim  burda formata adam 25 çekiyo.

formattan anlayan kuran bir eleman var ama ondada win64 yok sanırım bu durumu nasıl hallederiz?

aslında temel sorum şu hangi cd den kurulduğu nasıl kurulduğu biraz önemli ya hani.çünkü kurmadan kurmaya farkediyor kimi kuruyo cidden sağlıklı çalışıyo kimi kuruyo kör topal gidiyor. biraz taktik istiyorum yada işte şurdan indir şöyle yap gibisinden bir ip ucu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

Daha Onceden ODTU'de çalışıyordum oradan işletim sistemlerini indiriyordum oyüzden sana Win XP 64bit nereden indirilir söyleyemiyorum bilmiyorum çünkü kurmadan kurmaya değilde Kurulum CD'sindne fark eder kimisinde bir çok özellik oluyor kimisinde olmuyor oyüzden bazı salaklar Driver kurmaz zaten kullanıcıda ne olduğunu anlamaz :) şimdi netten araştırıp bakıcaksın yada vardır bi mürid 64bit XP nereden indirilir söyleyecek sonra sorunun halledilir aslında 32bit bir işletim sisteminde de 4 GB kullanırsın bazı bir kaç ayar değiştirerek fakat tam performans için 64bit şuan donanımını kur 4 GB RAM filan olsun 64bit işletim sistemi kurana kadar 3.25 GB kullanırsın sonra sorunun halledilir bununla ilgli herhangi bir sorun yok yani :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocam al indir burdan : http://paylasimyazilari.blogcu.com/windows-xp-pro-64-bit-tek-link-turkce/3789524

cd ye yazdır sonra format at ne var bunda? Yada arkadaşa attır formatı sen atamıyorsan? Türkçe idl paeti falan da vardı eğer türkçe kullanmak istersen

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

Artık Sorun Yok :) Win XP 64bit geldi link'i kur kullan :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bulunsun.

Toplam Hit: 447 Toplam Mesaj: 7