Win 7‘De Cryengine 2 Sandbox‘I Calıstırabilen Var Mı ?
-
bugunden beri her yolu denedim, yine de yapamadım, sandbox editörünü calıstıramıyorum. isletim sistemi 64 bit.
3 sene önce xp'de sorunsuz calıstırdıgımı hatırlıyorum. kurmaya calıstıgımda :
"Error 1303: Installer has insufficient privileges to access this directory" Log on as an administrator or contact your system administrator seklinde giden bi hata veriyor. tüm kullanıcı denetimlerini, izinlerini degistirdim, full yetki verdim kullandıgım hesaba, yine aynı.
setup dosyası .msi uzantılı, yönetici olarak calıstır secenegi cıkmıyor sag tıkladıgımda. her verdigi hatada yazan .dll dosyalarını attım, en son ij15'de hata verdi.
ij15.dll dosyasını system32'ye ve hedef klasöre attım, bu sefer de bozuk görüntü hatası veriyor. kayıt etmeye calıstıgımda sacmasapan bi hata veriyor.
bunu calıstırmanın yolu nedir ? illa 32 bite mi dönmem gerek ?
umarım anlayan birileri cıkar.
-
kurulumu hallettim, bu sefer de ijl15.dll uygulaması Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamıs veya hata iceriyor. Programı özgün yükleme medyasını kullanarak yüklemeyi deneyin veya destek için sistem yöneticinize veya yazılım satıcısına basvurun.
ijl15.dll'yi kayıt etmeye calıstıgımda;
"ijl15.dll" modülü calıstırdıgınız windows sürümüyle uyumlu olmayabilir. modülün regsvr32.exe dosyasının x86 (32 bit) veya x86 (64 bit) sürümüyle uyumlu olup olmadıgını denetleyin.
sikeyim böyle isi arkadas ya.
-
Hocam, karşılaştığın problem, vista da karşıma çıkan probleme benziyor. İşletim sistemi, program dosyaları içerisinde izinsiz değişikliğe izin vermiyor ve işlemi sorgusuz sualsiz reddediyor. Bunun aklıma gelen en kolay yöntemi, bilgisayarı güvenli kipte açıp, isteğiniz programın kurulumunu sağlamaktır. Bir diğer ihtimal ise, C sürücüsü dışında bir sürücüye yükleme yapabilirsiniz. Bu arada, sağ tık menüsünde "Yönetici olarak çalıştır" butonunun olmamasına açıkçası şaşırdım :P
-
RaNGeR bunu yazdı:
-----------------------------Hocam, karşılaştığın problem, vista da karşıma çıkan probleme benziyor. İşletim sistemi, program dosyaları içerisinde izinsiz değişikliğe izin vermiyor ve işlemi sorgusuz sualsiz reddediyor. Bunun aklıma gelen en kolay yöntemi, bilgisayarı güvenli kipte açıp, isteğiniz programın kurulumunu sağlamaktır. Bir diğer ihtimal ise, C sürücüsü dışında bir sürücüye yükleme yapabilirsiniz. Bu arada, sağ tık menüsünde "Yönetici olarak çalıştır" butonunun olmamasına açıkçası şaşırdım :P
-----------------------------
ciddi ciddi yoktu hocam. neyse hallettim cok sükür :D binbir takla attım ama calıstı ^^