Win 8 Açılış Şifresini Resetleme
-
arkadaşlar elimde şuan bir dizüstü bilgisayar var win 8 yüklü kullanıcı şiresi koymuşlar ve unutmuşlar bu sorunu nasıl hallederiz acaba? çok araştırdım programlar kodlar falan yemedi bilen varmı tşk.
-
elcomsoft proffessional diye bi program vardı yanlış hatırlamıyorsam onu cdye yazıp, bilgisayarı o cd'den başlattığında kolayca şifreyi sıfırlayabilirsin..
-
Kolay bir işlemle sıfırlayabilirsin.
http://www.windows8li.com/2012/12/windows-8-unutulan-kullanc-sifresini.html
-
cyberangel kardeş senin dediğini yapmaya çalıştım ama sonlara geldiğinde olmadı ama verdiğin kaynaktan bakıp birkez daha denicem artı bu iş için ubuntu ilede aynı basamakları yapıp oluyormuş birde ona bakacam geri dönüş yaparım.
-
Hocam daha iki ün önce başıma geldi dünya kadar yazılım denedim. sende boşuna uğraşma sadece bu çözüyor.
http://www.lazesoft.com/download.html
en üstekini indir.
program yönlendiriyor zaten cd ye veya usb ye yüklet (programın kendi içinde yazma secenegi var) sonra bilgisayarı boot et acılan arayüzden yönergeleri izle. Korkma uyarı filan veriyor kullanıcı şifresini cöz derken. bir kaç defa dene kesinlikle oluyor.
Unutmadan bilgisayarı boot edrrken biostan safe boot mu ne vardı onu kapat yoksa boot edemezsin.
-
kardeş
copy cmd.exe cmd.exe.original bu kodu yazdıktan sonra owerwrite cmd.exe.original? <yes/no/all>: DİYE YAZI ÇIKIYOR bende yes yazıp enter diyorum
sonra ikinci kodu yazıyorum
copy Utilman.exe Utilman.exe.original bu seferde sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diyor burda takılı kaldım yardım
-
musa-90 kardeşim işimi hallettim sağolasın. işin enteresan tarafı bu programı daha öncede yüklemiştim denedim olmadı yeniden yükledim oldu.administrator hesabıyla giriyorum bilgisayara şifresini unuttuğum hesabıda sildim.şimdi açılışta sadece administrator yazıyor ve açılıyor administrator yazmadan açılmasını sağlayabilirmiyim yani sade bir şekilde açılsın.
admin hesabınıdamı silmeliyim? -
LION bunu yazdı
musa-90 kardeşim işimi hallettim sağolasın. işin enteresan tarafı bu programı daha öncede yüklemiştim denedim olmadı yeniden yükledim oldu.administrator hesabıyla giriyorum bilgisayara şifresini unuttuğum hesabıda sildim.şimdi açılışta sadece administrator yazıyor ve açılıyor administrator yazmadan açılmasını sağlayabilirmiyim yani sade bir şekilde açılsın.
admin hesabınıdamı silmeliyim?Şifresini unuttugun hesabı niye sildin anlamadım :)
Kardeşim o olayı bilmiyorum ama hesabı administor hesabının yanına bir hesap acıp admınıstrator hesabını kilitleme gibi birşey vardı
UP olsun. Bilen vardır forumda...