Win 8 Garip Acilma Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Yeni bilgisayar aldim ve win 8 ile geldi (64 bit). Bilgisayari kapatiyorum, ardindan actigimda siyah ekran geliyor. Dakikalarca beklesemde degismiyor. Fare, klavye ile bizsiasamda tepki yok. 

Guc tusuna uzun sure basip kapatiyorum ve tekrar actigimda Nihayet casper yazisi geliyor ekrana.

Ardindan bilgisayariniz guncellestiriyor diyor ve 10 dakika onu bekliyorum.Sonra aciliyor ama uyku modundaymis gibi. Yani bahce resmi var sol tarafta saat falan var. 

Cozumu yada sorunu bilen var mi? Yoksa iAtkos'un yeni surumunu beklemeden win7 kurucam. Delirtti beni

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

Masaüstüne inebiliyorsan windows update aç güncellemeleri onar diye bir seçenek var onunla güncellemeleri onarıp yüklenmesi sağlayıp tekrar dene aksi halde pc açılırken sürekli esc ye bas ya da shif+f8 uygula değişebiliyor kurtarma menüsü gelecek oradan onarımı deneyebilirsin.

pesimistzombie tarafından 05/Oca/13 05:55 tarihinde düzenlenmiştir

:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

bendede böyle güncellemeyelede gecmiyor normal

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hocam her açılışta 2 dakika bekleyip; simsiyah ekran gelince tekrar başlatıp 3-4 dk'da güncelleme yapmasını beklemek işkence.

İlk açılışta ne casper ne birşey geliyor. Simsiyah. Güncelleştirmeleri yükledim. Bakalım şimdi ne olacak.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

ne s1kime yaptılar şu win8'i bilmiyorum.. ( acayip sinirleniyorum amk ismini duyunca.. )

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı

ne s1kime yaptılar şu win8'i bilmiyorum.. ( acayip sinirleniyorum amk ismini duyunca.. )

Yemin ediyorum küfür etmemeye, düzgünce kullanmaya çalışayım dedim. Mafia 2 falan kurdum onu oynayayım; objektif olayım dedim ama mümkün değil. Driverlar problem, metro arayüzü facia (shell diye birşey kurdum o idare ediyor). 16gb ram var ; işlemci sağlam, ekran kartı sağlam ama yeminle performans sıfır abicim.

Driverları güncelledim, sağlam kurdum ama yok. Win7'de daha iyi performans verecek biliyorum. Linux'ta daha iyi performans verecek biliyorum. Sorunlu işletim sistemi. iAtkos'u bekliyorum. O gelse onu kuracağım. Sanal makina kurup, içine windows 7 kurarım daha sağlam performans verir eminim.

Neymiş açılış süresi azalmışmış. Yahu windows 8 reklamlarını gören birşey sanar. Sadece reklamdan öteymiş. Günlerdir sabırla kullanıyorum, pardon kullanmaya çalışıyorum ama yok.Windows 7'nin gözünü seveyim ben. Performans vs. bakımından çok daha rahattı. Windows 8'in tek sevdiğim yani ; hele şükü UI üzeirnde oynamaya gitmişler daha sade olmuş daha iyi ama hepsi bu. Metro arayüzü tam bi saçmalık. Hayvan gibi ekranda koca koca kareler var bu nedir ya ?

Sabırla, inatla kullanıyorum ama yok abicim yok... win 9 anca bi halta benzer. Oda keyifleri tutarsa. Vista darbesinden sonra tutuşup 7'yi birşey yapmışlar...

Gerçi kime anlatıyoruz ki ; explorer'ı yapan şirket bunlar. Yenilikten, performanstan ne anlar ? Ancak iş adamları için istasyon niyetine windows kodlasınlar. MAc Air'in ve MacOs'un satışları yükseliyor. Oyunlarda MacOS için gelmeye başladı, MacOs 10.8 ile tablet ve cep telefonu oyunlarıda Mac'lerde oynanıyor...

Mac'in ardında OpenGL gibi bir başarı var (daha doğrusu unix dünyasında). Oyunlar linux ve MacOs için çıkmaya başlarsa, microsoft yine tutuşur belki düzgün birşey yapar.

Ama win 8 bu haliyle olmamış. Ferrari'yi köy yolunda kullanmak gibi. Sağlam makina aldım, win8 pişmanlığını gördüm.

Ayro tarafından 05/Oca/13 10:21 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    Amd-x bunu yazdı

Yemin ediyorum küfür etmemeye, düzgünce kullanmaya çalışayım dedim. Mafia 2 falan kurdum onu oynayayım; objektif olayım dedim ama mümkün değil. Driverlar problem, metro arayüzü facia (shell diye birşey kurdum o idare ediyor). 16gb ram var ; işlemci sağlam, ekran kartı sağlam ama yeminle performans sıfır abicim.

Driverları güncelledim, sağlam kurdum ama yok. Win7'de daha iyi performans verecek biliyorum. Linux'ta daha iyi performans verecek biliyorum. Sorunlu işletim sistemi. iAtkos'u bekliyorum. O gelse onu kuracağım. Sanal makina kurup, içine windows 7 kurarım daha sağlam performans verir eminim.

Neymiş açılış süresi azalmışmış. Yahu windows 8 reklamlarını gören birşey sanar. Sadece reklamdan öteymiş. Günlerdir sabırla kullanıyorum, pardon kullanmaya çalışıyorum ama yok.Windows 7'nin gözünü seveyim ben. Performans vs. bakımından çok daha rahattı. Windows 8'in tek sevdiğim yani ; hele şükü UI üzeirnde oynamaya gitmişler daha sade olmuş daha iyi ama hepsi bu. Metro arayüzü tam bi saçmalık. Hayvan gibi ekranda koca koca kareler var bu nedir ya ?

Sabırla, inatla kullanıyorum ama yok abicim yok... win 9 anca bi halta benzer. Oda keyifleri tutarsa. Vista darbesinden sonra tutuşup 7'yi birşey yapmışlar...

Gerçi kime anlatıyoruz ki ; explorer'ı yapan şirket bunlar. Yenilikten, performanstan ne anlar ? Ancak iş adamları için istasyon niyetine windows kodlasınlar. 

s1ktirsin gitsinler, dosya kopyalama vs hızlı dediler geçen oyun kopyalıyorum hiç bi fark yok..

valla utanmadan söylüyorum, hala kapat tuşunu bulamadım, sinirden de aramadım..

windows hep böyle yapıyor abi bi iyi bi kötü..

amk kara cahilleri, dokunmatik sistemler için ürettik diyorsunuz manuel sistemlere niye kuruyonuz avareller. :|

çevremde ne kadar win8 varsa hdd'leri söküp biçimlendirdim çaktım 7 yi. a. koyarım öyle işin. la hala sinirim tavan yapıyor..

geç 7'ye abi..

hala sövesim var aq :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

Yeni bilgisayar aldim ve win 8 ile geldi (64 bit). Bilgisayari kapatiyorum, ardindan actigimda siyah ekran geliyor. Dakikalarca beklesemde degismiyor. Fare, klavye ile bizsiasamda tepki yok. 

Guc tusuna uzun sure basip kapatiyorum ve tekrar actigimda Nihayet casper yazisi geliyor ekrana.

Ardindan bilgisayariniz guncellestiriyor diyor ve 10 dakika onu bekliyorum.Sonra aciliyor ama uyku modundaymis gibi. Yani bahce resmi var sol tarafta saat falan var. 

Cozumu yada sorunu bilen var mi? Yoksa iAtkos'un yeni surumunu beklemeden win7 kurucam. Delirtti beni

Sorunun cevabını kendin vermişsin, Windows 8 e bok atmayın amk.

Ayrıca iATKOS ML2 çıktı, bence ona geç sen de.

Ehl-i Byte
Toplam Hit: 942 Toplam Mesaj: 8