folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Win 8.1 Paylaşım (Başkasının Fotoları Görüyorum)

Win 8.1 Paylaşım (Başkasının Fotoları Görüyorum)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Hocalar denetim masasında aygıtlar içersinde bilgisayar görünüyor kimseyi eklemedim fotolarını görüyorum

aygıtı kaldırdım ama bu otomatik ağdaki felan herkes bağlanamasın bunun bi ayarı felan varmıdır hocalar kimse bilgisayarıma bağlanamasın fotolarımı felan görmemesi için

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

wifi ağına bağlı olup media sunucusu olarak paylaşılanlar onlar hacım. muhtemelen çok standart bi kullanıcı ki standart resimlerim klasörüne resimlerini atmış :D

ağ balantılarına girip ev ağından paylaşımı kapat.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

wifi ağına bağlı olup media sunucusu olarak paylaşılanlar onlar hacım. muhtemelen çok standart bi kullanıcı ki standart resimlerim klasörüne resimlerini atmış :D

ağ balantılarına girip ev ağından paylaşımı kapat.

hocam ayarlar bu şekilde fotoğrafları videoları müzikleri görme şansları varmı ?

konuk ve ortak menüsündeki ağ bulma , dosya ve yazıcı paylaşımı kapalı durumda

seagate189 tarafından 25/Ara/14 00:36 tarihinde düzenlenmiştir

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

diğer bilgisayarlardan bağlanmak için kullanıcı parolası kullanı işaretlemen daha güvenlikli.

lakin win8 ve 8.1de net çok kopuyor bu şekilde. çok sık kopuyordu bende. güvenlik duvarını kapattım. ev grubunu açıp tüm dosyaları paylaşıma açtım. sonra çok sikko bi parola koydum şu an daha iyi.

ör parola: Wedfwe^+trg&%/))5373yuhwekjWFQefqFGE4fqFEQeGQGH'H%'

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

diğer bilgisayarlardan bağlanmak için kullanıcı parolası kullanı işaretlemen daha güvenlikli.

lakin win8 ve 8.1de net çok kopuyor bu şekilde. çok sık kopuyordu bende. güvenlik duvarını kapattım. ev grubunu açıp tüm dosyaları paylaşıma açtım. sonra çok sikko bi parola koydum şu an daha iyi.

ör parola: Wedfwe^+trg&%/))5373yuhwekjWFQefqFGE4fqFEQeGQGH'H%'

teşekkür ederim üstad

Toplam Hit: 772 Toplam Mesaj: 5