Win 8.1'Den Win10'a Güncelleyemiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Hocalar Dream Spark'tan 8.1 Aldım Tablete kurdum sorun yok, Tablete usb'den win10'da kurdum yine sıkıntı yok ama orjinal değil. Tekrar win8.1'e döndüm Media Create Tool ile update yaptırmaya çalıyorum, "bir şey oldu 0x80070490 - 0x20016" hatası veriyor. Team viewer ile yardım edecek hayırsever mürid arıyorum :) yarın yola çıkacağım tableti kullanmam gerekiyor, teşekkürler

cache tarafından 09/Ağu/15 23:46 tarihinde düzenlenmiştir

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Malesef hocam bunu denedim olmadı, sanırım dreamspark olduğu için geçemiyoruz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

dreamsparka update verilmedi zaten benim bildiğim ?

black implies white, self implies other, life implies death.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek

Aşağıdaki yöntemi bir dene...

1. First, click on start and type the following command to open the Windows Registry Editor

Regedit

2. Now, on the left pane, navigate to this path

Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\OSUpgrade

3. Right click on the pane on the right hand side, and create a New -> DWORD (32-bit) value.

4. Assign the following name to it. It is case sensitive, so copy and paste it as given below.

AllowOSUpgrade

5. Double click on the entry you created, and change the value to 1 in hexadecimal base. (Hexadecimal is chosen by default)

Windows-10-Regedit

6. Now you can close the Registry Editor.

7. Navigate to Start > All programs > Windows Update. Wait for it to finish checking for updates, and et voilà!

You should a screen like the one below, which says Windows 10 is ready for download. Click on download and you should be good to go.

Windows-10-Update-Download-Available

Windows 10 is currently downloading on my computer, and should be ready for installation quite soon.

Windows-10-Update-Downloading-2

Hope this helped you too.

Read more: http://www.filecritic.com/how-to-fix-the-something-happened-0x80070002-0x20016-error-and-upgrade-to-windows-10/#ixzz3iM6qdmmt

https://twitter.com/ElliotticianRB
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

ben de dreamspark tan aldigim win8.1 i yukselttim hocam. once ayni senin gibi media creator birsey oldu hatasi verdi. ben de media creator a iso dosyasi olarak indirtip, kurulumu onun ustunden yaptim. bu sekilde sikinti yasamadim.

edit: bir de kurulum oncesi butun guncellestirmeleri yaptim hocam.

moi tarafından 10/Ağu/15 00:50 tarihinde düzenlenmiştir

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    moi bunu yazdı

ben de dreamspark tan aldigim win8.1 i yukselttim hocam. once ayni senin gibi media creator birsey oldu hatasi verdi. ben de media creator a iso dosyasi olarak indirtip, kurulumu onun ustunden yaptim. bu sekilde sikinti yasamadim.

lisansı nereye girdin hocam? ben girdiğimde lisans keyi kabul etmedi hatalı falan dedi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı
    moi bunu yazdı

lisansı nereye girdin hocam? ben girdiğimde lisans keyi kabul etmedi hatalı falan dedi

key istememesi lazim hocam upgrade yaparken. eger 8.1 orjinal gorunuyosa upgrade etmeden guncellestirmeleri yaptigindan emin ol basta dedigim gibi. bir de, 8.1 surumun pro degilse 10 proya gecemiyosun. yani media creatordan iso yu indirirken home surumunu indirmen gerek. eger yine olmazsa dreamspark a win10 lisansi da geldi, oyle de deneyebilirsin.

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    moi bunu yazdı
    cache bunu yazdı
    moi bunu yazdı

key istememesi lazim hocam upgrade yaparken. eger 8.1 orjinal gorunuyosa upgrade etmeden guncellestirmeleri yaptigindan emin ol basta dedigim gibi. bir de, 8.1 surumun pro degilse 10 proya gecemiyosun. yani media creatordan iso yu indirirken home surumunu indirmen gerek. eger yine olmazsa dreamspark a win10 lisansi da geldi, oyle de deneyebilirsin.

upgrade edemiyorum hocam hata veriyor, win10 icin dreamspark premium istiyoe :/ neyse tabletin win8.1 pro lisansi var onu kurup ordan geceyim tesekkurler

Toplam Hit: 1624 Toplam Mesaj: 9
windows 10