Win 98, Media Player Sorun...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    win98 var calisan en son media playeri yukledim codecler fln da tamam ama olmasi gerekenden daha hizli ilerliyo hersey, yani 1 dk lik seyi ben 20 sn de goruyorum, hizlandirilmis sekilde arada takiliyo fln, winamp fln da indirdim ama olmuyor :) care var midir donanimci insanlar ? :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Musket bize inat gelion işletim sistemleri bölümüne açıon sonrada donanımcılardan yardım istion...

Wmedplayer 10 kabul ediyorum son sürüm dediğin için...Araçlar seçenekler..codec bileşenlerini otomatik olarak yükleye tıkla...seçili duruma gelsin.....sonra..YÜRÜTTEN YÜRÜTME HIZINI AYARLA a.q :))

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Musket bize inat gelion işletim sistemleri bölümüne açıon sonrada donanımcılardan yardım istion...

----------------

hocam ben sizi seviyom da ondan :) saolasin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    win 98 de en son win media player 9.0 in calistigini ekliyim dediydim, yok da run gibi bise :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    hoca nforce cekirdekli anakartlarda windows 98 se wideo hızlı oynuo windows me kur yada windowsun ve anakartın yamaları var onları indir...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1119 Toplam Mesaj: 5