Win Localhosta Plesk Panel Kurmak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Win8 işletim sistemli bilgisayarım var. Sistemde asp değil de php çalıştırıyorum. İnternette baktığımda genelde win server 2003 ve 2008 üzerinde asp için kurulmuş panellerin anlatımı var. Peki ben win8'e plesk panel kurabilir miyim php işleri için? Bilen birileri kısaca tarif ederse iyi olur.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    Xammp yada apache kur.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

x filesin dediği gibi ek olarak easy php de kurabilirsin

ufak şeyler işin pleski yorma :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Kurarsın kurmasınada hocam tek bir site için denemeler için gereksiz bir işlem olur. Onun yerine iis 7.5 üzerine php kurabilirsin. Pleskin yaptığı aynı şey.

Gel bili bili gates
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheMayk
    TheMayk's avatar
    Erkek

Yazdıkları gibi xampp en iyisi win makinada, plesk kurman için crackli bulman gerekir, bir sürü uğraş, yada sanal makinaya centos server kurarsın o şekildede olur, ama en basiti xampp, hatta portable xampp bile olur.

Sperm Gibi Adamlar Var İnsan Olma İhtimalleri Milyonda Bir
Toplam Hit: 692 Toplam Mesaj: 5