Win Me Format Ve Yardım.!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek
    arkadaşlar
    1. windows me ya hangi komutla format atılır

2.bide dosyalarımı kayb etmemek için ne yapmalıyım yada onarmak için duyduğuma göre repair gibi bişiler varmı ş.yani format atmadan nasıl onara bilirim??
    (sistem geri yükleme yaptıım olmadı.)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    cd yi takıcaksın onar var ztn o yapıyor

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    1- me cd si ile pc yi aç ve komut istemine gir. oraya
    format c:/Q veya format d/Q yazıp entere basarsan formatı atar. sonundaki /Q quick format anlamında yani hızlı format atıyor,saniyeler içinde

2- Tamir etme ile neyi kastediyorsun.Geçende arkadaş zip dosyalarının repairi için program vermişti onu kullanabilirsin.Eğer fiziksel bir bozukluk söz konusu ise,komut isteminde scandisk/all ı kullanarak hdd taratabilirsin.Yüzey taramasında bulduğu hataları düzeltir

Kolay gelsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek
    önemli uyarı benim cd-rom yok ne yazıki bozuldu ved e teknik sebeplerden dolayı alamıyorum.??
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    me nin güzel bir özelliğide şu,kurulum dosyalarını windows un içine atıyor. c:\windows\options (yanılmıyorsam burasıydı) bu dizine bak orda kurulum dosyalarının hepsi olacak.Yaklaşım 100 mb.Onu C ye kopyala ve ismini me yap.Sonra bir başlangıç disketi oluştur (eh artık bunu yapabilirsin) sonra o disket ile aç pc yi komut isteminden kur u çalıştırabilirsin

Kolay gelsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 1333 Toplam Mesaj: 5