Win Server 2003 En Çok Cpu Sömüren Dosyayı Bulmak?
-
win server 2003 kurulu vps serverda en çok cpu sömüren dosyayı bulmanın imkanı komutu vs var mı? ya da bunun gibi bişey. scriptimde bir sorun var fazla cpu tüketiyor hangi dosya buna sebep oluyor bulmam lazım :/
-
ctrl alt del yap çıkan pencerede task manager tıkla ordan processes tıkla mem usage lere bak hangisi ne kadar yiyor: )
-
ToRuN bunu yazdı:
-----------------------------
ctrl alt del yap çıkan pencerede task manager tıkla ordan processes tıkla mem usage lere bak hangisi ne kadar yiyor: )
-----------------------------
şakacı seni :))))pesimistzombie scriptinden kaynaklanıyor olabilir gereksiz bir döngü var muhtemelen.
-
script başka serverlarda kaymak gibi çalışıyor ve titizlikle kodladım herhangi bir hata yok güveniyorum ama merak etmiştim. sanırım vpsten kaynaklanmakta
-
Bir dosya vardı adı aklımda değil, dosya indexleme mi ne bir bokla ilgili durup dururken cpu'nun amqdu o dosya yüzündendir.task manager'dan processes ları incele orda görürsün saçma bir şeyin arada bir %50 %100 kullandığını.
-
sqlse indexlerden kaynaklanıyor olabilir,
tahibatta kasıyordu biraz, gerçio 1 serverı tak başına kasıyor, indexleri değiştirdik ana sayfa 0.016 sanieyde acılıyor artık :)

Toplam Hit: 1180 Toplam Mesaj: 6