Win Server'dan Dosya Çekmek
-
Selamlar, elimde bi windows sunucu var. Dosyaları mega.co.nz yahut google drive gibi yerlere atıp çekemiyorum hem yavaş oluyor hem bir kaç defa denedim illa ki bağlantı sorunu oluyor ve yarıda gidiyor dosyalar.
Windows sunucuma uzak masaüstüyle bağlanıp kurabileceğim hangi uygulama, evdeki bilgisayarıma IDM ( veya FDM gibi ) bir indirme yöneticisi ile kullanabileceğim linkler verir?
Yani servera kurayım olayı, web server misali çalışsın, IPden bağlanıp dosyaları çatır çatır indirme yöneticisi desteğiyle çekebileyim.
ŞÖYLE bir şey var, IIS kurmak falan çok çetrefilli, uzun iş gibi gözüküyor gözüme. Plesktir bilmemnedir uğraşmayayım istiyorum.
Önerileriniz?
-
RDC açarken ayarlar kısmında ağ bağlantısını ayarlayabiliyorsun, biraz kurcala olmadı pm at yardımcı olayım
-
Jilet_Boris bunu yazdı
RDC açarken ayarlar kısmında ağ bağlantısını ayarlayabiliyorsun, biraz kurcala olmadı pm at yardımcı olayım
hiç bir şey anlamadım desem?
-
Demek istediği şey, kendi disklerini rdp sunucuya Map edebiliyorsun.
RDP ekranında, Yerel kaynaklar / diğer / Sürücüler/ istediğin diski map için işaretlemen yeterli olacaktır.
RDP ile karşıya bağlandıktan sonra bilgisayarım/my computer altında kendi pc'nin disklelrini görebilirsin. -
Ftp server kurabilirsin aslında daha kolay olur. Şifre belirle. Tarayıcıdan aç idm ile çek.
Edit : Yazdıklarımı okudum ve çok saçma buldum idm ile indiriceksen ftp server gerekli olmayada bilir.
interfector tarafından 16/Eki/13 20:32 tarihinde düzenlenmiştir -
en kolay yöntemi söyliyim :)
HFS: http://www.rejetto.com/hfs/?f=dl

sürükle bırak mantığı. basitlik istersen basitlik, detay istersen detay
kullanıcı adı şifre belirleyip klasör şifreleme, gizleme, klasöre upload yetkisi verebilme.
ama upload yapacaksan ftp server akar (filezilla)
EDİT: FIREWALL AYARLARINI YAPMAYI UNUTMA
YekteranBaymedir tarafından 16/Eki/13 21:03 tarihinde düzenlenmiştir -
filezillanın şeysi var onu kur fw den portlara izin ver klasörü göster neresini paylaşacagını sonra kendi pcnden ftp programı ile bağlan ben öyle yapıyorum en güzeli
-
interfector bunu yazdı
Ftp server kurabilirsin aslında daha kolay olur. Şifre belirle. Tarayıcıdan aç idm ile çek.
Edit : Yazdıklarımı okudum ve çok saçma buldum idm ile indiriceksen ftp server gerekli olmayada bilir.
Filezilla server kurulumu yaptım cillop gibi oldu, aynı fikri veren arkadaşlar olmuş, aynı anda düşündük :) teşekkürler hepinize