Win Vps Klasör Şifreleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

beyler bi hayrat yapıyomda tbtye vps e apache kurdum .htaccecleride hal ettim yinede olmadı :)

nasıl klasöre şire koyanm başka yolu felanda varmı?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

alakasız ama söyleyim yinede cs serverda botlarla oynamaktan bıktım amk ne zaman oynuyonuz girelim o satte oynayalım :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

1 haftaya kadar botlarda olmayacak

evet beyler yardım edecek mürid varmı?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

bilgisayarım > yönet > kullanıcılar sekmesinden yeni bir kullanıcı oluştur bu hesap için.

daha sonra şifrelemek istediğin klasöre sağ tıkla özellikler > güvenlik sekmesinde oradaki bütün kullanıcıları sil sadece administrator kullanıcısı ve administrators grubu kalsın. ekleme kısmından o oluşturduğun kullanıcıyı ekle.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Fikret bunu yazdı:
    -----------------------------

bilgisayarım > yönet > kullanıcılar sekmesinden yeni bir kullanıcı oluştur bu hesap için.

daha sonra şifrelemek istediğin klasöre sağ tıkla özellikler > güvenlik sekmesinde oradaki bütün kullanıcıları sil sadece administrator kullanıcısı ve administrators grubu kalsın. ekleme kısmından o oluşturduğun kullanıcıyı ekle.

-----------------------------

deneyem

olmuyo

Toplam Hit: 1028 Toplam Mesaj: 5