Win XP Format Atarken Hata ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

müridler arkadas format atmaya çalısıyor fakat aşagıdaki hatayı alıyor..Aynı cd ile daha önce ben sorunsuz format attım bilgisayarıma..Sorun cd dısında nede olabilir...Nette çeşitli seyler söylenmiş ama  daha önce basına gelen ve çözen müridler varsa onların yardımlarını bekliyorum..

Bu sorun, bir sistem iş parçacığının oluşturduğu özel durumu hata işleyicisi yakalayamazsa oluşabilir. Bu durum, aşağıdaki koşullardan biri veya daha fazlası doğru olduğunda oluşabilir:

• Bu sorun Windows Kur sırasında ilk yeniden başlatma sonrasında veya Kur tamamlandıktan sonra oluşuyorsa, bilgisayarda Windows'u çalıştırmak için yeterli sabit disk alanı olmayabilir.
    • Bu sorun Windows Kur sırasında ilk yeniden başlatma sonrasında veya Kur tamamlandıktan sonra oluşuyorsa, bilgisayar BIOS'u Windows ile uyumlu olmayabilir.
    • Uyumlu olmayan video bağdaştırıcı sürücüleri.
    • Bozuk RAM.
    • Bozuk bir aygıt sürücüsü veya sistem hizmeti.
    • Bu sorun Win32k.sys dosyasıyla ilişkiliyse, sorunun nedeni üçüncü tarafa ait bir uzaktan denetim programı olabilir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

arkadasım baska format Cd si ile denedinizmi ?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadasım baska format Cd si ile denedinizmi ?

-----------------------------

olmazsa BIOS pilini çıkart tak tekrar hocam

RAM leri çıkarıp gözeneklere bi üfle ve parmagınla bi sıyır madem Ramde diyor ..

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

denemen gerekenler:

başka xp cd si, başka cd-rom, ram de bir sorun olabilir. hdd yi ntfs formatla ve çabuk format atma. normal uzun format at. bunları dene. bios sıfırlamakta çözebilir zaman zaman. ayrıca bu hatayı format ekranı geçtikten sonra windows dosyalarını yüklerken alıyorsan ekran kartını değiştirip deneyebilirsin(varsa onboard ekran ile kurmayı dene.)

hala çözemezsen makinayı bana getir :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

saolasınız hocalar yarın tekrar söylediklerinizden denemediklerimizi deneyek bakim :):)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

o lg marka optik okjuyucuyu değiştirin yada arkadaşının harddiski söküp senın kasaya tak formatı senın kasadan at

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

hocam çeşitli sebeplerden dolayı olabilir benimde başıma geldi bu olay.. bilgisayara sadece home edition sp1 kurabildim prof sp1 sp2 kabul etmedi ve kendini yeniden başlattı kurulum esnasında.

Toplam Hit: 1211 Toplam Mesaj: 7