folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Win Xp Orjin Cd Den Kuramadık :D

Win Xp Orjin Cd Den Kuramadık :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    ya çok salakça bir soru ama neyse sorucam şimdi elimizde cp orjinal cd var bu cd den birkaç kişiye kurduk neyse 30 gün ıvır zıvır çıkıyor ya aşağıda neyse netten işte onayla felan yok yapmıyor o işi onaylamıyor sonra baktım patch gibi bişileri mi varmış neymiş ne değilşmiş hiç bişi anlamadım dedim bizim müridlere sorıyım
    tabi korsan öle bir içimize yerleşmişki orjinali görünce beceremedik :d

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    orjinali mi kayıt ettireceksin yoksa patchlemek mi istiyorsun,tam olarak anlamadım

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    ertan büyük sin sen olmasan ölücez valla kayıt etmiyor adi çok mu kayıt olmuş ne olmuş öle bişiler salladı neyse patch lemeside karışık mış herhalde sen biliyorsan bir anlatıver ya
    ne yaparsın sonuna kadar KORSAN hesapta orjinal yükleyemiyoz olaya bakın ya

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hocam kayıt için orda bir telefon numarası veriyorlar,önce oradaki kodu o karıya söyleyeceksin sonra sana başka bir kod verecek onla kayıt ettireceksin,telefon açtın mı

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    yok telefon açmadık neyse bakıcaz artık

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hoca bence kayıt ettirin,crackle falan uğraşmayın,sanırım ücretsizdi :)) yok eğer olmazsa crack işini hallederiz
    kayıtlı olmak her zaman iyidir,sen bize bakma :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    hoca salla ya sen bana crackini de anlatda biz bişi olursa crackleriz ya cd ye bakma sen bekeşe geldide ondan kullanıyoz mah. lede herkez kopyaladı :d orjinalı görünce herkesin gözleri parladı :d ama kimse nasıl yapılacağını anlamadı ee korsan ya boşver en kralı :d

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    valla hoca hatırladığım kadarıyla anlatayım, içinde iki dosya oluyor,ilk önce setuplusunu kuracaksın,active ile başlıyordu sanıyorum,sonra yeniden başlat pc yi, açıldıkdan sonra crack deki winlogon.exe yi orjinalle değiştireceksin,senden windows cd si isterse verme,orjinalinin ismini değiştir sonra o crackdeki winlogon.exe yi kopyala.Eğer içinde dediğim dosyalar yoksa büyük ihtimalle regisrty dosyaları vardır,onları çalıştır,bir de içinde bir readme olur,onda yazar uygulanışı...

Toplam Hit: 1384 Toplam Mesaj: 8