Win Xp Wmiprvse Wuauctl Wmiadap.Exe Yardım
-
Hocalar ara sıra windows kafasına göre bu dosyaları açıyor :).
wmiprvse.exe bu çok sık açılıyor bilgisayarı yawaşlatıo kapatınca yine gelio 2 3 defa kapatinca gidio :)
wuauclt buda çok parazit bişe windows update bilmemnesiymis galba,otomatik güncellestirmeler kapali ama halen calisip yawaslatio
wmiadap iste bu performansin icine edior.Pcyi mahvedio acildi anda ekranlar kare kare gitmeye baslio ne ise yaradinida bilmiom
Bu exeler çalışıyo bilgisayarda ara sıra.ctrl alt del işlemlerdne kapatiorm bi kac kez tekrar geliolar en sonunda kapanio.
Bunun icin kalici bi cözüm yokmu sildimmi de tekrar geliyolar formattada geliyolar biktim bu şerefsizlerden :)
Zaten pc dandik bunlar açılınca hiç kullanilmio yardim edin hocalar.
-
hoca onlar sistem dosyasıdır, bazı aksaklıklar meydana getirebilir..
durdurmak istiyorsan registry dan aratıp run diye başlayan kısımlardan silebilirsin
-
ne yazikki registry de öyle birşey yok run da ,yada ben bulamadim.sistem acilinca deil sadece , ara sıra acilior.varmi bir cozum
-
sorun devam edior hocalar , yokmu derman bulacak :/
-
gVer : wmiadap.exe vb. ertanin belirttigi gibi registery ile ilgili, senin sorunun temelide registry.
Verdigim link ile bahsettigin exeleri, registeryindeki hatalari gorup duzeltebilirsin,
http://www.liutilities.com/products/campaigns/plib/rbplib/1/
-
hocalar bendede aynı sorun başladı. lanet knight koxptan birini denedim onu denedikten sonra wmiprvse.exe ve wmiapsrv.exe görev yöneticisinden hiç eksik olmuyo. her antivirüsle tarattım, hijack temiz virustotal temiz prefetch lere kadar tarattım temiz görünüyo. bazen yavaşlayabiliyo pc. ama eskiden ben görev yöneticisinde görmezdim bunları. ne zaman o lanet koxpu çalıştırdım ondan sora böle oldu. format attım yine var yine var. başka pclere bakıyorum görev yöneticisinde bu dosyalar yok. bende çıktı gitmiyo :@ varmı böle bi sorun yaşayan yada farklı bi çözüm bilen üstadımız?
-
@hojucuk brocan bu program neymiş böle yaw. pc resmen şaha kalktı şov yapıo :D. güzel programmış şimdilik inanılmaz hızlı pc bakalım düzenli kullanınca bi problem çıkarıcakmı. ama şu da var bazı şeyleri elle halletmeniz gerekebiliyo. mesela ben online cod4 oynuyorum punkbuster hata verio. bi 15 dk ayırdım düzeldi. umarım bu şekil fazla hatayla karşılaşmam yoksa 10 numara programmış.
ama bende biraz kılımdır böle yeni programlar konusunda. güvenilirmidir bu program? tavsiye edecek varmı başka içim rahat olsun? yada bir problem yaşayan?
haa dipnot unutmadan: wmiprvse.exe ve wmiapsrv.exe hala duruyo :D