Win10 İçin Format

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

şimdi ücretsiz edindiğim win10'um var. bilgisayarıma format atmak istiyorum ama elimde bi key falan yok, nasıl tekrar aynı aktivasyonu yaparım? girişte kullandığım hotmail adresimi girsem otomatik lisanslayacak mı yoksa?

yada sadece ayarlar içinden 'Sıfırlama' seçeneğinden mi format atmam gerekiyor?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

Win 10 format attığın zaman win 10 lisansın cihaza otomatik geri geliyor. Herhangi başka bir işleme gerek yok

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

bazı programlarla bunu yapabiliyorsun diye biliyorum. ben hiç kullanmadım ama biraz araştırırsan benzer biçok yöntem mevcut

http://www.soruncozumleri.net/windows-10-lisans-anahtarini-bulma-programi-urun-anahtarinizi-bulun/

gibi...

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

windows 7 format nasıl oluyor amk :) eskiden cmd ile komut girip c yi felan siliyordun şimdi sadece cd i takip ileri ilerimi diyoruz?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

Hocam bildiğin yollarla düzgünce format at.

Ücretsiz yükseltme ile Win10'a geçiş yapmışsan, format attığın esnada serial sorduğunda "Atla" de. 

Bilgisayar açıldığında o kendisi ayarlıyor her şeyi. 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
Toplam Hit: 1123 Toplam Mesaj: 5
win win10