folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Win10 Mavi Ekran Ve Yüksek İşlemci Ve Yüksek Disk

Win10 Mavi Ekran Ve Yüksek İşlemci Ve Yüksek Disk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Normalde işlemci kullanımı %40 ları bulmazdı hatta boş dururken %10larda seyrediyordu ancak şu son 3 4 gündür %70 lere yakın ve herhangi birşey çalıştırırkende %100 ü hemen görüyorum.

Görev yöneticisini açtığımda System and compressed memory  en çok işlemci harcayan olarak tepede sonrada microsoft windows search filter host geliyor.

Ayrıca bazende Disk bölümğ %100 lerde çalışıyor ancak işlemlere baktığımda 4mb 2 mb felan  yani toplamda 10 mb işlem yok %100 gösteriyor.

önceden torrenti çalıştırdıktan belirli bir süre sonra aldığım mavi ekran hatasını artık birşey yüklerken yada indirirken kısacası bilgisayarı koştururken kolaylıkla alabilyorum.Hatta bigisayar açılırken bile bazen mavi ekran hatası geliyor önüme.

Lenovo yoga3 pro , SSD kullanıyorum ve SSD nin bilgisayar açılırkenden hariç bir faydasını göremiyorum gayet takılan ve yavaş bir bilgisayar.

ekstra:SSD de  sanal bellek açıksa kapa felan demişlerdi ancak anlamadım.

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Up 

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerfurkan1098
    omerfurkan1098's avatar
    Erkek

Birkaç sorun var bence. Oncelikle. SSD için bilgisayarım sağ tıkla özellikler gelişmiş seçenekler oradan on bellek filan oluyor onu kapat. Directx kontrol et 12 ise sorunlu.(calistira dxdiag yazip bak)

Çözüm olarak da sil windows 7 yükle. Eski nvidia sürümünü kur.

Toplam Hit: 1092 Toplam Mesaj: 3
ssd mavi ekran win10 yüksek işlemci