Win32 Modunda Çalıştırılamaz ???
-
bu hatayı neden verir?
bilgisayarıma giriyorum disklere girecemdior ki ; " C:/ uygulaması Win32 modunda çalıştırılamaz "
D için de aynı şeyi söylüyor.
bişe yoktu nod kurdum tarattım temizledim böyle oldu. nodu falan kaldırdım yine aynı, geri yükleme yapmıyor.ama mesela c ve d ye adres satırına yazarak girebiliyorum. ilginçç.. bilgisi olan var mı ki ??
-
Aslında windows bu hatayı sabit sürücülerden ziyade flash disklerde sıkca veriyor. Yapman gereken içerisine girmeye çalıştığın diskin üzerine çift tıklamak yerine sağ tuşa basıp araştır demen. o zaman diskin içerisini görebilirsin.
-
cxa1191s bunu yazdı:
-----------------------------
Yapman gereken içerisine girmeye çalıştığın diskin üzerine çift tıklamak yerine sağ tuşa basıp araştır demen. o zaman diskin içerisini görebilirsin.
-----------------------------o zaman da göremiyorsun !
-
demek ki kapsamlı bi virus girmiş.. Yapacağın iş bir antivirus programı ile güzelce taratmak ve sonra da bi antispy programı ile tanıtmak
tavsiye edebileceğim programlar: antivirus olarak nod32, antispy yazılım olarak da spyware doctor programını öneririm.Bu programları kur ve seriallerini girip orjinal yaptır.Sonra güncelleştir.Sonra bilgisayarı güvenli kipte aç ve o programlarla tarat. Bunu yapmanın amacı, bazı virusler avleri kapatıyorlar normal oturumlarda.Pasivize edildiği için temizleme imkanı olmuyor. İnternet bağlantını da kes zaten güvenli kip de internete bağlanamazsın! Bu şekilde sorunun çözümlenmiyorsa bilgisayarına KESİNLİKLE format atman gerek.Sakın üstüne windows falan kurmayı deneme.Çünkü virus bir çok dosyaya bulaşmış olabilir
Kolay gelsin
-
Hdd de önemli bişey yoksa yapacağın fdisk sonra tertemiz bir sistem. Eğer önemli birşeyler varsa kurtarabileceğin birçok program var onları kurtar sonra format at.
-
sayın arkadaşlarım sevgili gençler;
sanırım derdimi anlatamadım :)
c ve d ye sadece "Bilgisayarım" dan giremiyorum. Mesela internete girmek için açtığımız explorer veya muadillerindeki adres çubuğuna c: veyahut :| d: yazdığımda c ve d ye girebiliyorum.
belgelerim üzerinden falan da giriyorum.
yani mevzu şudur; veri kaybı ,veriye ulaşamama gibi sorunlarımız yoktur !
sorun c ve d ye "Bilgisayarım" dan girdiğimiz de " C:/ uygulaması Win32 modunda çalıştırılamaz "
ve " D:/ uygulaması Win32 modunda çalıştırılamaz " uyarısı verip içine girmemesidir.
pc yanımda deil ss koyamayacağım. hata mesajının inglizcesi "C:\ application cannot run in win32 mode"
-
kardeşim gir c: veya d: ye gizli dosyaları aç sonra bak bakalım .bat veya .inf uzantılı dosyalar varmı.varsa gözünü kestirmeyenleri sil ama bu kesin çözüm değil tabiki, neden olan büyük ihtimalle bi virüs.
-
Başlat Çalıştır Cmd yaz gir command promta
d:
cd\
del *.exe
del *.ini
del *.inf
del *.bat
sonra girersin içine... bu klasörlerin autostartına bulaşan bi virüs çeşiti...
Aynı şeyi, araçlar klasör seçeneklerinden gizli doslayarı göster ve sistem dosyalarını göster seçeneğini aktif hale getirdikten sonra
calıştıra d:\ yazarak gördüğün o gizli dosyaları silerekde yapabilirsin...
yukardaki satırlarda d: yerine c: yaparak c yide temizleyebilirsin...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Şunları yaz...
Başlat
Çalıştır
Cmd yaz gir command promta
d:
cd\
del *.exe
del *.ini
del *.inf
del *.bat
sonra girersin içine...
-----------------------------Sen neler yazdın ölee abooo