folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Win32 Modunda Çalıştırılamaz ???

Win32 Modunda Çalıştırılamaz ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

bu hatayı neden verir?

bilgisayarıma giriyorum disklere girecemdior ki ; " C:/ uygulaması Win32 modunda çalıştırılamaz "

D için de aynı şeyi söylüyor.

bişe yoktu nod kurdum tarattım temizledim böyle oldu. nodu falan kaldırdım yine aynı, geri yükleme yapmıyor.ama mesela c ve d ye adres satırına yazarak girebiliyorum. ilginçç.. bilgisi olan var mı ki ??

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cxa1191s
    cxa1191s's avatar
    Erkek
    Aslında windows bu hatayı sabit sürücülerden ziyade flash disklerde sıkca veriyor. Yapman gereken içerisine girmeye çalıştığın diskin üzerine çift tıklamak yerine sağ tuşa basıp araştır demen. o zaman diskin içerisini görebilirsin.

Ahanda adresim www.bdy.gen.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

cxa1191s bunu yazdı:
    -----------------------------
     Yapman gereken içerisine girmeye çalıştığın diskin üzerine çift tıklamak yerine sağ tuşa basıp araştır demen. o zaman diskin içerisini görebilirsin.

o zaman da göremiyorsun !

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

demek ki kapsamlı bi virus girmiş.. Yapacağın iş bir antivirus programı ile güzelce taratmak ve sonra da bi antispy programı ile tanıtmak

tavsiye edebileceğim programlar: antivirus olarak nod32, antispy yazılım olarak da spyware doctor programını öneririm.Bu programları kur ve seriallerini girip orjinal yaptır.Sonra güncelleştir.Sonra bilgisayarı güvenli kipte aç ve o programlarla tarat. Bunu yapmanın amacı, bazı virusler avleri kapatıyorlar normal oturumlarda.Pasivize edildiği için temizleme imkanı olmuyor. İnternet bağlantını da kes zaten güvenli kip de internete bağlanamazsın! Bu şekilde sorunun çözümlenmiyorsa bilgisayarına KESİNLİKLE format atman gerek.Sakın üstüne windows falan kurmayı deneme.Çünkü virus bir çok dosyaya bulaşmış olabilir

Kolay gelsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    Hdd de önemli bişey yoksa yapacağın fdisk sonra tertemiz bir sistem. Eğer önemli birşeyler varsa kurtarabileceğin birçok program var onları kurtar sonra format at.

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

sayın arkadaşlarım sevgili gençler;

sanırım derdimi anlatamadım :)

c ve d ye sadece "Bilgisayarım" dan giremiyorum. Mesela internete girmek için açtığımız explorer veya muadillerindeki adres çubuğuna c: veyahut :| d: yazdığımda c ve d ye girebiliyorum.

belgelerim üzerinden falan da giriyorum.

yani mevzu şudur; veri kaybı ,veriye ulaşamama gibi sorunlarımız yoktur !

sorun c ve d ye "Bilgisayarım" dan girdiğimiz de " C:/ uygulaması Win32 modunda çalıştırılamaz "

ve " D:/ uygulaması Win32 modunda çalıştırılamaz " uyarısı verip içine girmemesidir.

pc yanımda deil ss koyamayacağım. hata mesajının inglizcesi "C:\ application cannot run in win32 mode"

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    kardeşim gir c: veya d: ye gizli dosyaları aç sonra bak bakalım .bat veya .inf uzantılı dosyalar varmı.varsa gözünü kestirmeyenleri sil ama bu kesin çözüm değil tabiki, neden olan büyük ihtimalle bi virüs.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Başlat  Çalıştır Cmd yaz gir command promta

d:

cd\

del *.exe

del *.ini

del *.inf

del *.bat

sonra girersin içine... bu klasörlerin autostartına bulaşan bi virüs çeşiti...

Aynı şeyi, araçlar klasör seçeneklerinden gizli doslayarı göster ve sistem dosyalarını göster seçeneğini aktif hale getirdikten sonra

calıştıra d:\ yazarak gördüğün o gizli dosyaları silerekde yapabilirsin...

yukardaki satırlarda d: yerine c: yaparak c yide temizleyebilirsin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Şunları yaz...

Başlat

Çalıştır

Cmd yaz gir command promta

d:

cd\

del *.exe

del *.ini

del *.inf

del *.bat

sonra girersin içine...

Sen neler yazdın ölee abooo

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
Toplam Hit: 7862 Toplam Mesaj: 9