Win32:Junkpoly
-
Arkadaşlar bilgisayara JunkPoly diye bir solucan bulaştı.Avast görüyor tanımlıyor fakat ne karantinaya alıyor ne de siliyor.Bunu başka bir program kullanıyor diyor.Google da arattım bu virüsü avast kullanıyor.Nasıl kurtulacağım bu naletten.Win32 den siliyorum tempory internet filesten çıkıyor
-
Şurda bir düzeltme yapmak isterim.Win32 den siliyorum demişim system32 den siliyorum yazacaktım....
-
nod32 yi dene
-
eywallah deneyeceğim
-
reflexive arcadenin bi oyununu cracklerken exeyi belirtcektım. dur bi bakayım dll i crackletmeyi denesem nolcak dedim onu crackledim bi baktım avast ötüyo win32.junkpoly diye sonra sildim onu Allah tan crack yaparken oto yedek alıyodu program aldım yedeği koydum exe yi crackledim oyuna girdim :)
yani dicem o ki avastin bi kıllıgı olabilir
yalnız benim win32.virtumonde(vundo) yu spywade doctor silmişti üstelik templorary internet filesden 91 şey bulmuştu silerken :)
-
avastla felan ugrasana kadar AVG Freeware 7.5 antivirüsünü kullansanız bence daha iyi olur.sistemi kasmıyor,cogu testte avastı ve bircok paralı av yi geçmiş güzel bir yazılım.adam müşteriyi topladı gerçi 8.0 dan itibaren paralı yaptı ama 7.5 işinizi görür hacılar.Tavsiye ederim.
-
Bastım formatı!!Bu virüsleri üretip makinalara bulaştıranın ta......................