Win7 32 Ve 64 Bit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkadaşlar. elimde şu an da win7 32 bit var win 7 olayındada yeniyim.64 bit sürümünü indirsem win 7 masa üstünden nomral kuruluyormuş.onu kurduğumda güncelleştirme tarzında 32 biti 64 bitmi yapıyor.yoksa sonrasında 32 yi kaldırmak gerekicekmi.

sağlıklı birşeymi önerirmisiniz işlemci amd 645 4 çekirdek 3.1   ram 4 gb  oyun  amaçlı kullanılacak pc o yüzden ramin tamamını kullanmak istiyorum:)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

oyun amaçlıysa xp den başka işletim sisteminde performans alaman.. benim evde xp ve win7 kurulu.. oyun oynarsam xpyi açıyorum :d

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

MrSari bunu yazdı:
    -----------------------------

oyun amaçlıysa xp den başka işletim sisteminde performans alaman.. benim evde xp ve win7 kurulu.. oyun oynarsam xpyi açıyorum :d

:) dostum doğru aslında bende yılalrdır xp yi bırakmadım ama şu var 64 bit destekliyorsa işlemci hem 4gb kullanabiliyorum hemde işlemci iyi performans gösteriyormuş xp nin 64 bit türkçe olmadığı için win 7 64 düşündüm

aslında temel soru şu 

gta4   

amd 645 4çekirdek 3.1

4gb ram 

9500gt ekran kartı 1gb oda 

oynarmıyım 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:

MrSari bunu yazdı:

:) dostum doğru aslında bende yılalrdır xp yi bırakmadım ama şu var 64 bit destekliyorsa işlemci hem 4gb kullanabiliyorum hemde işlemci iyi performans gösteriyormuş xp nin 64 bit türkçe olmadığı için win 7 64 düşündüm

aslında temel soru şu 

gta4   

amd 645 4çekirdek 3.1

4gb ram 

9500gt ekran kartı 1gb oda 

oynarmıyım 

mına bile korsun hocam 

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

10 sene öncenin teknolojisini bırakın artık çöpe atın windows xp cdlerini :) Ben 2 yıldır 64 bit windows kullanıyorum worms world party ve 1-2 oyun hariç hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hız olarak da gözle görülür fark var.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Win 7 64 bit akar,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

DarkSkull bunu yazdı:

10 sene öncenin teknolojisini bırakın artık çöpe atın windows xp cdlerini :) Ben 2 yıldır 64 bit windows kullanıyorum worms world party ve 1-2 oyun hariç hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hız olarak da gözle görülür fark var.

ewt de 5+1 sorununu çözememişler yeni ses sistemi aldım kullanamıyorum win 7 üzerinde

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

ne xp si ya xp mi kaldı ?

win7 64 bit indirip temiz bi kurulum yapcaksın.

5+1 olayıda senin ses kartınla ilgilidir win7 ile alakası yok.  

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:

ewt olabilir. gigabyt ın ekran kartını kullanıyorum sistesinden driverını indirdim yinede olmuyo zaten nete yazarsanız win 7 5+1 diye hemen hemen kimsede olmuyormuş. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:

FCN bunu yazdı:

ewt olabilir. gigabyt ın ekran kartını kullanıyorum sistesinden driverını indirdim yinede olmuyo zaten nete yazarsanız win 7 5+1 diye hemen hemen kimsede olmuyormuş. 

windows 7 donanımı otomatik tanıyıp sürücüsünü yüklüyor.bu bazen olmuyor. 

eskini kaldırıp,windows7nin otomatik driver yüklemeyide kapatıp öylemi denedin driverı kurmayı ?   

eğer böyle yapmadıysan senin yükledigin değil windows7 nin kendi yükledigi driver duruyordur.buda soruna yol açıyordur. 

bende ses kartındaki cızırtı sorunundan bleki 30 tane driver değiştirdim ama sonunda buldum. senin sorunun driverla ilgili. eğer kalın yazdıgım yeri öyle yapmadıysan dedigim gibi yapmayı dene çözülücektir.bide anakartın sitesinden değilde direk ses kartının kendi sitesindne indirmeyi dene.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

ewt otomatik olarak sesi filan tanımıştı win 7 . ben birşey silmeden ses ssisteminin driverını üstüne kurdum. mevcutları nerden görüp kaldırabilirm. birde o otomatik tanıma nerden kalkar?

Toplam Hit: 1185 Toplam Mesaj: 11