Win7 64-Bit Sonrası Yerel Disk Sorunu
-
An itibariyle Windows 7 32-bit'ten 64-Bit'e formatla geçiş yaptım. HDD 3 bölümden oluşuyordu. C,D ve E..
Ancak format sonrası D kaybolmuş. Şu an iki bölüm var. Eski E "D" olmuş, eski D kayıp.. ??
-
disk yonetiminden bakk
surucu harfi atayamamis olabilir
-
bilinmeyen hocam. vin.7 64 bit nereden download ettin veya nereden temin ettin ? ben de arıyorum yana yana ama bulamadım da
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------
disk yonetiminden bakk
surucu harfi atayamamis olabilir
-----------------------------Eyvallah sorunu çözdüm.. destanition daha önce indirmiştim, ne zamandır vadı bilgisayarda..
-
konuyla bıraz alakasız olucak ama nasıl memnunmusun 64 bit 'den ? yada gözüne çarpabilecek ayrıntıları bize aktarırsan sevinirim.
-
DjBarky bunu yazdı:
-----------------------------konuyla bıraz alakasız olucak ama nasıl memnunmusun 64 bit 'den ? yada gözüne çarpabilecek ayrıntıları bize aktarırsan sevinirim.
-----------------------------ram 3 ve üstü ise 64 bit kullan 32 bit görmüyor. performans 64 bitte daha iyi bence.
-
DjBarky bunu yazdı:
-----------------------------
konuyla bıraz alakasız olucak ama nasıl memnunmusun 64 bit 'den ? yada gözüne çarpabilecek ayrıntıları bize aktarırsan sevinirim.
-----------------------------Yeni kurdum hoca pek bir şey söyleyemicem.. Şu ana kadar pek bir sıkıntı yaşamadım..
-
Öncelikle Arkadşın dediği gibi disk yönetimine bak.
Windows 7 ultimate 64 bit gerçekten başarılı çalışıyor arkadaşlar. Sistem kararsız kalma yada kilitlenme söz konusu değil. ben şahsen laptop da kullanıyorum harika. Bazı söylentiler var 64 bit kurulu sistemlerde çoğu program çalışmıyor diye. Ben son 6 aydır kullanıyorum ve hiç sorun ile karşılaşmadım. Zaten artık çoğu programın 64 bit versiyonu çıktı ve halada çıkıyor.