Win7 64Bit İnternet Sorunu
-
ARkadaslar laptopu acarken wıreless acık oldugunda alet cıldırıo cok yavas acılıo baslat sımgelerı donuo bı sure sonra desktopda donuo wırelesı kapatınca duzelıo
-
Sammy bunu yazdı:
-----------------------------
ARkadaslar laptopu acarken wıreless acık oldugunda alet cıldırıo cok yavas acılıo baslat sımgelerı donuo bı sure sonra desktopda donuo wırelesı kapatınca duzelıo
-----------------------------yardımcı wi-fi ağ yönetcisi programı vs. kurdunuz mu ?
yoksa işletim sistemi üzerinden mi yönetiyorsunuz ? -
klasik sorular ile başlayayım çözümünü sen düşün
- tüm driverlar kurulu mu
- kurduğun driverlar win7 64 bit sürümüne göre mi tasarlanmış
- driverları sağdan soldan değilde laptop üreticisinin sitesinden yüklemeyi dene
- kurduğun bir program buna sebebiyet veriyor olabilir
örneğin ben de codec paketleri MSN ve ağ bağlantıları tarzı işlemlerin donmasına neden oluyordu gibi.
- laptop eski ise donanımsal birşey olabilir / işlemci macununu sürmen gerekebilir
programlar yardımıyla işlemci ısısını kontrol et
aklıma başka birşey gelmiyor, çözüm de gelmiyor
ama sorunun ne olduğunu anladıgın anda çözümün yarısını bulmuşsundur zaten
-
hp wireless asistan var ayrıca bısı kurmadım makınada olan yazılım yanı
-
Sammy bunu yazdı:
hp wireless asistan var ayrıca bısı kurmadım makınada olan yazılım yanı
-----------------------------hp'nin wifi yönetici üzerinden mi bağlanıyorsunuz yoksa windows 7 üzerinden mi hocam ?
aynı sorunu yaşamıştım daha önce :)
ikisinden birini devreden çıkarmak gerekiyor :)
bem tercihimi windows 7'den yana yapıp sadece sadece donanım sürücünü yükledim ve bağlantı ayar vs. lerini windows ağ ve paylaşım merkezi üstünden yapıyorum.
bunları deneyebilirsiniz.
-
bılgısayar daha yenı yanı yılbasında aldım ılk defa bole bısı oluo gereksız programları kaldırdım yenı yukledıklerımı yanı baklm ıns duzelır hp yıde cıkardım aradan
-
Sammy bunu yazdı:
bılgısayar daha yenı yanı yılbasında aldım ılk defa bole bısı oluo gereksız programları kaldırdım yenı yukledıklerımı yanı baklm ıns duzelır hp yıde cıkardım aradan
-----------------------------inş. hocam.
geri dönüş yapmayı unutmayın :)
-
hala sorunu cozebılmıs degılım ne yaptıysam hala aynı bı pencere acmaya calıssamda donup kalıo masaustu donuo format atcam sanırım allahın belası kanser ettıı
-
sorun esetten kaynaklanıomus sıldım ve suan bısı yasamadım allahın belası dun geceden berı ugrasıorum arkadaslarl cok tesekkur ederım yerdımlarınız ıcın eywallah